Популярные темы

Ростислав Русин: «Металлист 1925» процентов на 60 уже заложил фундамент»

Дата: 03 февраля 2023 в 13:34


Ростислав Русин:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Металіста 1925» Ростислав Русин розповів клубній персслужбі про хід підготовки команди, враження від перших контрольних поєдинків та власні амбіції на друге коло.

— Чи звикли вже до навантажень, акліматизувалися до Туреччини, як самопочуття?

 

— Так, звикли до навантажень. Усе проходить добре, у хорошій атмосфері. Самопочуття, думаю, як і у всіх, трошки важкувато, але комфортно.

 

— Над чим працювали у перший період турецького збору?

 

— Це були бігова робота та робота в тренажерній залі над зміцненням м'язів. Це була така основна робота.

 

— Які враження від перших контрольних матчів. Проти кого було складніше грати «Радничків» чи «Хебиру»?

 

— Перша гра була дуже важка у тому плані, що був сильний вітер. Тому була боротьба більше з вітром, ніж з суперником. Але відіграли всі по тайму, думаю, добре. А друга гра, мабуть, були два різні тайми. Я грав у другому. Проти «Хебиру» було тяжкувато. Вони задали високий темп. Думаю, що друга гра була важчою. Вони були більш швидкими. Потрібно було на полі більше рухатися, ніж у першій грі.

 

— Уже відчувається, що заклали фундамент для успішного виступу в другій частині сезону чи ще треба допрацьовувати?

 

— Процес ще йде. Але, думаю, що відсотків на 60 ми вже заклали фундамент. Але потрібно ще тренуватися, у нас є для цього час. Будемо бачити в кінці.

 

— У грі з «Раднічками» ти діяв на позиції центрального півзахисника, а не флангового. Наскільки відомою для тебе є ця позиція, наскільки зручно грати не на фланзі?

 

— Я на цій позиції грав кілька років за «Рух», я знаю цю позицію, тому важко мені не було. Було комфортно.  Якщо потрібно було б обирати, то обрав би гру на фланзі.

 

— Ти став кращим бомбардиром команди у першій частині сезону. На скільки голів хотів би збільшити свій гольовий доробок у другій частині сезону?

 

— Точну цифру не хочу говорити. Але, звісно, хочеться забивати якнайбільше. Важко сказати. Більше, ніж в першому колі — буде добре. 

 

— Уже завтра у вас третій контрольний поєдинок. Чи достатньо сил, чи не мало було часу на відновлення?

 

— Звісно, для відновлення мало часу. Але це збори, це звичайний процес. завтра буде важка гра через те, що ми ці два дні дуже добре працювали. Було велике навантаження.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями