Популярные темы

Рикардо Лопес — игрок «Ворсклы»

Дата: 01 февраля 2023 в 12:44 Категория: Происшествия


Рикардо Лопес - игрок
Стоковые изображения от Depositphotos

«Ворскла» оголосила про підписання контракту з зтакуючим бразильським універсалом Рікардо Лопесом Перейрою. Термін дії контракту та особисті умови трудової угоди футболіста сторонами не розголошуються.

32-річний вінгер донедавна виступав за «Джеф Юнайтед Чіба», який представляв японську Джей-лігу 2 (другий за силою дивізіон країни).

Судячи з усього, тренерський штаб «Ворскли» знайшов виконавця, над трансфером якого працювали скаути клубу впродовж доволі тривалого часу. Досвідчений та наполегливий, цілеспрямований та постійно заряджений на ворота опонента – таку коротку характеристику дають новобранцю полтавського клубу.

 

Атакуючий бразильський універсал Рікардо Лопес Перейра (Ricardo Lopes Pereira) – триразовий чемпіон південнокорейської K-ліги та володар Кубка чемпіонів Азії. Уміло «читає» гру та невідпорно б’є з правої. В усіх попередніх командах, а це, окрім низки бразильських клубів («Форталеза», «Глобо» та ін.), титулований китайський «Шанхай Порт» та «Чонбук Хьонде Моторс» із Південної Кореї, Рікардо Лопес був беззаперечним лідером на полі, — йдеться у заяві «Ворскли». 

Лопес вже приєднався до своїх нових одноклубників у турецькому тренувальному таборі.  

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями