Популярные темы

Контрольный матч. «Александрия» — «Шкупи» (Северная Македония) 1:2

Дата: 01 февраля 2023 в 02:34 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

31.01.23. Туреччина. Контрольний матч

«Олександрія» — «Шкупі» 1:2 

Голи: Мельник 69 — 13, 54 

«Олександрія» 1 тайм: Шевченко, Бабогло, Дришлюк, Авагімян, Третьяков, Кожушко,  Шулянський, Скорко, Цуріков, Рибалка, Бондаренко

«Олександрія» 2 тайм: Єрмаков, Мельник, Калітвінцев, Мірошніченко, Гунічев, Білошевський,  Демченко, Копина, Кобзар, Михайленко, Мустафаєв

Головний тренер: Руслан Ротань

Хороший динамічний футбол продемонстрували обидві команди у першому таймі, інформує прес-служба олександрійців. М’яч практично не затримувався в центрі поля. Олександрійці володіли ініціативою, постійно турбуючи захист македонців. Футболісти «Шкупі» грали від захисту, використовуючи контрвипади, один з яких і завершилася взяттям воріт. Це сталося на 13 хвилині поєдинку. Швидкий пропущений гол лише додав спортивної злості нашим гравцям: вони намагалися зрівняти рахунок ще до перерви. Але, не сталося.

У другому таймі гра вирівнялася і проходила на зустрічних курсах. На 54 хвилині македонці подвоїли рахунок.

На 69 хвилині Владислав Калітвінцев з кутового зробив навісну передачу, і Олександр Мельник, у стрибку головою, переправив круглого у ближній кут воріт — 1:2.

На 75 хвилині Еміль Мустафаєв, увірвавшись до штрафного майданчика суперника, пробив з-під захисника. Воротар «Шкупі» витягнув м’яча з-під поперечини, врятувавши свою команду від гола.

Останні хвилини  зустрічі команди провели у боротьбі, проте рахунок залишився незмінним — 1:2.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями