Популярные темы

Контрольный матч. «Кривбасс» – «Дрита» (Косово) 0:1. Один шанс

Дата: 30 января 2023 в 22:24 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Кривбас» — «Дріта» (Косово) 0:1

Гол: Селмані 8.

«Кривбас»: Сарнавський, Понєдєльнік (Опанасенко, 63), В. Вернидуб (Рябов, 67), Бескоровайний (Стецьков, 67), Якімець (Шевченко, 74), Задерака (Карпусь, 63), Семотюк (Банада, 46), Хомченовський (Кораблін, 74), Капіч, Микитишин (Татарков, 46), Дебелко (Устименко, 46).

«Кривбас» зіграв третій контрольний матч на турецьких зборах. Черговим спаринг-партнером червоно-білих у Белеку став чемпіон Косова – «Дріта», яка регулярно виступає у єврокубках.

Тренерський штаб криворіжців продовжує шукати оптимальний склад на другу частини сезону, а тому сьогодні знову були перестановки у старті в порівнянні з минулими поєдинками. «Кривбас» мав забивати швидкий гол після моментів Хомченовського та Задераки, але не вдалось, інформує пресслужба клубу.

А от «Дріта» своїм першим же шансом скористалась на всі сто. Селмані доволі несподівано пробив з місця з середньої дистанції. Вийшов точний обвідний удар – Сарнавський мʼяча не дістав – 0:1. «Кривбас» продовжував володіти ініціативою, але забити у відповідь ніяк не вдавалось. Один тільки Дебелко міг до перерви оформлювати хет-трик. Найгостріший свій шанс Роман мав після флангової подачі, але з другого поверху впритул пробив вище.

У середині тайму реальну нагоду зрівняти рахунок мав Понєдєльнік, але потужним пострілом влучив у поперечину. Хоча у кінцівці тайму свої моменти на контратаках мали й косовари. Сарнавський виручив після виходу тет-а-тет, а на добиванні суперник, на щастя, схибив – повз ворота.

У другому таймі червоно-білі продовжили володіти ініціативою, але моментів довгий час не було. Були проведені деякі заміни. Зокрема вийшов гравець U-19 Карпусь. Криворіжці продовжували домінувати: супершанс не ралізував Устименко, якого віч-на-віч з кіпером вивів Капіч. На жаль, не дивлячись на перевагу усі 90 хвилин, наша команда все ж таки поступилась чемпіону Косова.

Наступний спаринг червоно-білі зіграють 2 лютого проти болгарського «Септемврі».

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями