Популярные темы

Контрольный матч. «Черноморец» – «Локомотив» (Ташкент, Узбекистан) 1:3. Второе поражение

Дата: 29 января 2023 в 17:24 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Чорноморець» — «Локомотив» (Ташкент, Узбекистан) 1:3

Голи: Політило (25) – 12, 61, 88.

«Чорноморець»: Варакута, Васильєв, Гучек, Штогрін, Білий, Політило (Черткоєв 61), Плакса, гравець на перегляді (гравець на перегляді 61), Урсолов, Алефіренко, Гладкий (Кубемба, 71).

На гру проти «Локомотива» (Ташкент) Роман Григорчук обрав склад з гравців, які переважно виходили на заміну в перших матчах збору. В центрі захисту дебютували новачки клубу Олександр Васильєв і словенець Лука Гучек, інформує пресслужба клубу.

Суперники одеситів швидко відкрили рахунок — гравцю «залізничників» вдався влучний постріл у верхній кут воріт Данила Варакути. На 25-й хвилині «чорно-сині» відігралися. Сергій Політило добив м'яч після того, як воротар «Локомотива» потягнув удар Даниїла Алефіренка.

До перерви «Чорноморець» міг неодноразово збільшувати перевагу. Але удар Родіона Плакси відбив голкіпер, а Станіславу Урсолову трохи не вистачило влучності після яскравого сольного проходу.

Другий тайм розпочався з нереалізованих моментів Олександром Гладким. Змарнувавши свої нагоди, одесити пропустили після кутового. Хвилин 20 у другому таймі гра відбувалися без моментів, а остаточний рахунок в матчі зафіксувався після серії рикошетів і влучного удару в дальній кут воріт Варакути. Таким чином, одесити програли другий матч на зборі — 1:3.

Наступний спаринг «Чорноморець» планує провести 29 січня — з «Малишево» (Косово).

Читай також: Словенський центрбек, який не підійшов «Зорі», приїде у розташування «Чорноморця»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями