Популярные темы

Контрольный матч. «Александрия» – «Кабилия» (Алжир) 1:0. И снова Кожушко

Дата: 28 января 2023 в 22:24 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Олександрія» — «Кабілія» (Алжир) 1:0

Гол: Кожушко 44. 

«Олександрія». 1 тайм: Горох, Мельник, Дришлюк, Третьяков, Дячук, Волошин, Кожушко, Білошевський, Скорко, Демченко, Копина; 2 тайм: Єрмаков, Бабогло, Авагімян, Мірошніченко, Гунічев, Цуріков, Рибалка, Бондаренко, Кобзар, Михайленко, Мустафаєв.

«Олександрія» сьогодні, 28 січня, провела свій другий спаринг на зборах в Туреччині. У першому таймі невеличка ігрова і територіальна перевага була на боці олександрійців. Не вистачало влучності на завершальній стадії атак.

Моментів для взяття воріт було небагато. Найбільш цікавими видалися останні хвилини тайму, коли після декількох спроб, все-таки вдалося «розмочити» рахунок. На 44-й хвилині, скориставшись помилкою голкіпера «Кабілії», Олег Кожушко пробив у порожні ворота.

У другому таймі, оновленим складом, «Олександрія» продовжила контролювати гру, змушуючи суперника грати другим номером. Але, до забитих голів справа так і не дійшла, хоча два чудові моменти були у Єгора Гунічева: спочатку він з вигідної позиції пробив вище воріт, а вже за декілька хвилин, після його удару, кіпер потягнув м’яча з верхнього кута воріт. Хороший момент був і у Богдана Кобзаря на 87-й хвилині. Після його удару м’яч пройшов низом поруч зі стійкою.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями