Популярные темы

Контрольный матч. «Движение» (Львов) — «ДАК» (Словения) 0:0

Дата: 28 января 2023 в 22:04 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

Товариський матч.
28 січня 2023 року. Умаг, Хорватія.
«Рух» (Львів, Україна) – ДАК (Дунайска Стреда, Словенія) – 0:0
Попередження: Веремієнко, 25.

«Рух»: Паньків (Ледвій, 46), Роман, Веремієнко, Дідик, Лях, Слюсар, Довгий, Альваренга (Едсон, 73), Соломон, Карабін (Мисик, 66), Климчук.

У товариському матчі львівського «Руху» та ДАКа з Дунайскої Стреди футболісти голів не забивали.

Після поразок команд «Руху», складених з молодих футболістів, від сербської «Колубари» (0:1) і словенської «Ґоріци» (0:3) свій перший спаринг провели й досвідченіші футболісти основи «жовто-чорних». Вони зіграли внічию зі словацьким ДАКом – 0:0.

Головний тренер «Руху» Леонід Кучук провів певні тактичні експерименти під час гри, деякі виконавці виступали на дещо інших позиціях порівняно з іграми, які відбулися восени.

Від початку матчу перевагою заволоділи «рухівці», але гравці ДАКа відповідали гострими контратаками, а це в них грізна зброя. В одному з таких епізодів – на 9-ій хвилині – лише голкіпер Паньків урятував після удару угорця Санто.

На 19-ій хвилині футболісти львівської команди могли відкривати рахунок після подачі з кутового. Альваренга навісив на Веремієнка, якого ніхто не прикривав, але удар головою в Олега не вийшов – воротар ДАКа заволодів м’ячем.

Згодом «жовто-чорні» дещо віддали територію, зате намагалися стрімко вибігати в контрнаступи: декілька потенційно небезпечних рейдів здійснив Климчук, під час однієї з атак Соломон дещо відпустив м’яч. Гравці словацького клубу провели атаку у відповідь на 31-ій хвилині, однак Паньків знову вчасно вийшов із воріт і ліквідував загрозу.

На 35-ій – Карабін віддав на Альваренгу, аргентинець пробив одразу з-за меж штрафного майданчика – воротар спіймав м’яч.

На старті другого тайму чудовий момент мав Карабін, але не переграв у ближньому бою воротаря суперників. І відразу ж Ярослав пробив здалеку – м’яч обминув рамку воріт.

Надалі команди обмінювалися атаками, жоден зі суперників не володів явною перевагою. А на 67-ій хвилині «рухівці» організували чи не найреальніший момент. Лях запустив у прорив Соломона, той зряче віддав у центр на Мисика, який щойно вийшов на заміну, і після удару Мар’яна лише воротар урятував ДАК від гола. Розіграш кутового після цього теж вийшов перспективним: м’яч відскочив до Ляха, Ростислав вистрелив вище воріт.

На 79-ій хвилині у футболістів «Руху» вийшов хороший перехід зі свої половини поля в контратаку. Ініціативу на себе взяв Климчук, який протягнув м’яч, обіграв декількох опонентів і пробив – голкіпер зумів перевести на кутовий.

Позиційна боротьба тривала на футбольному полі до останніх хвилин, однак жодній із команд забити гол так і не вдалося.

Читайте также: «Рух» начал подготовку на сборе в Хорватии (Видео)

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями