Популярные темы

Контрольный матч. «Рух» – «Колубара» (Сербия) 0:1

Дата: 28 января 2023 в 17:34 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

28 січня 2023 року. Умаг, Хорватія. Контрольний матч.

«Рух» (Львів, Україна) – «Колубара» (Лазаревац, Сербія) 0:1

Гол: гравець на перегляді, 89.

«Рух»: Герета, Кітела, Слюбик, Холод, Джеферсон, Підгурський (кап.), Сапуга, Добрянський (Штокал, 73), Столярчук, Пастух, Боцьків (Панченко, 49).

Попередження: Джеферсон, 40; Сапуга, 49; Слюбик, 55; Кітела, 62.

У першому спарингу на тренувальних зборах у Хорватії львівський «Рух» на останніх хвилинах пропустив гол від сербської «Колубари» з Лазареваца – поразка 0:1.

На цю товариську гру «жовто-чорні» вийшли у складі, наближеному до того, який у середу, 8-го лютого, протистоятиме міланському «Інтеру» в Юнацькій лізі УЄФА. За «Рух» на позиції лівого захисника також дебютував зимовий новачок із Бразилії Джеферсон.

Як це часто буває під час ігор міжсезоння, було багато боротьби та єдиноборств. Команди за чергою пробували накочувати атаки на штрафні майданчики суперників. І на старті обмінялися гольовими нагодами.

Перший реальний момент для взяття воріт відбувся на 12-ій хвилині у сербів – після стрімкої атаки Кочич, відгукнувшись на простріл із правого флангу, не влучив у рамку. «Рухівці» швидко відповіли гострою атакою на 15-ій хвилині, на вістрі якої Пастух переадресував м’яч на Боцьківа, але в останній момент захисник «Колубари» вибив на кутовий.

У середині тайму за рахунок пресингу «жовто-чорні» частково перехопили ініціативу. На 26-ій хвилині Боцьків у штрафному майданчику відгукнувся на передачу з лівого флангу, але пробити влучно у ворота з непоганої позиції Святославу не вдалося.

На 31-ій хвилині м’яч залетів у сітку воріт сербської команди, однак гол не зарахували. Сапуга сильно пробив зі штрафного метрів із 35-ти прямо по центру воріт, воротар із проблемами відбив м’яч перед собою, Підгурський добив його у ворота, однак Денис, на думку арбітрів, перебував у офсайді.

На початку другого тайму знову відбувся обмін гольовими моментами: гравець «Колубара» Баґаріч ледь не замкнув головою навіс із флангу. У відповідь – стрімка та гостра атака «Руху», однак Пастуху завадили пробити, вибивши м’яч на кутовий.

Дуже хорошу нагоду для гола організували «рухівці» на 54-ій хвилині: Холод вдало перехопив м’яч у центрі поля, розігнав атаку, віддав праворуч на Пастуха, той прострілив на Столярчука, який мчав паралельним курсом, проте завершити комбінацію влучним ударом в Андрія не вийшло.

На 68-ій – масований наступ «жовто-чорних» завершився тим, що м’яч відлетів до Сапуги, який пробив із-за меж штрафного майданчика, але прямо в руки голкіперу. На 71-ій – Панченко дивом не влучив у ворота після хорошого навісу з правого флангу.

Взагалі, львів’яни провели хороший відрізок від середини другого тайму, добряче притиснувши суперника. «Жовто-чорні» володіли перевагою до закінчення поєдинку, однак нелогічно пропустили гол на останніх хвилинах, допустивши індивідуальну помилку під час виходу в атаку й фактично обрізавши команду. Це дозволило сербській «Колубарі» здобути мінімальну перемогу над «Рухом».

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями