Популярные темы

Владислав Кулач: «Немного прошел сборы с «Динамо», но не скажу, что готов на 100 процентов»

Дата: 27 января 2023 в 15:44


Владислав Кулач:
Стоковые изображения от Depositphotos

Новачок  «Зіря» Владислав Кулач прокоментував свій перехід із «Динамо» до азербайджанського клубу.

— Радий, що перейшов до «Зіря». Слава Богу, почали з перемоги. Шкода, звісно, що мене не було на матчі з «Сумгаїтом» (3:1), але головне, що команда почала другу половину сезону з перемоги. Відсьогодні приступив до тренувань і з задоволенням починаю роботу в новій команді.

— У якій ви зараз формі?

— Трохи пройшов збори з київським «Динамо». Не скажу, що готовність 100-відсоткова, але з кожним днем буду все кращим.

— А в ігровому плані вам знадобитися багато часу, якщо врахувати, що в першій половині сезону через травму ви грали всього 37 хвилин?

— Звичайно, важко прийти до тями, коли довгий час пропускаєш. Думаю, з часом зберу ті кондиції, завдяки яким допомагатиму команді досягати результатів.

— Які у вас тут завдання?

— Виходити і максимально допомагати «Зірі», боротися за високі позиції. Будемо все робити, щоб вийшло.

— Гра «Зіря» із «Сумгаїтом» вам сподобалася?

— Так, хороша гра. Але зараз важливо було взяти три очки. Якщо так продовжимо, то справи будуть ще кращими, особливо в турнірній таблиці.

— Не хочете пригадати Лігу Європи сезону 2018-19, коли ви у складі української «Ворскли» грали проти «Карабаху»?

— Пам'ятаю бакинську зустріч, коли нам вдалося виграти в Баку (1:0). Важка була гра, але для мене і для клубу була значуща зустріч. Це була перша в історії перемога «Ворскли» на груповій стадії Ліги Європи.

— Не нагадаєте, хто тоді забив єдиний м'яч зустрічі?

— Так склалося, що це вдалося зробити мені. Дуже приємна була перемога, адже Ліга Європи серйозний турнір. У пам'яті це залишиться назавжди. Доля так склалася, що я виступаю за азербайджанський клуб. Тепер буду намагатися обігравати «Карабах» у прем'єр-лізі.

— Після цього стежили за «Карабахом»?

— Не те, що пильно. Але, як людина залучена у футбол, не може не помічати «Карабах», який часто впадає в око своїми результатами? Переходячи сюди, дивився огляди матчів, зокрема й своєї майбутньої команди. Трохи розумію, в який футбол тут грають. Розмовляв із наставником команди Рашадом Садиховим і розумію, що від мене тут вимагається. Сподіваюся, швидко увіллють у колектив і швидше з'явлюся на полі.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями