Популярные темы

Михаил Шишко: «Был на просмотре в «Металлисте 1925», но они планируют подписать нападающего»

Дата: 27 января 2023 в 15:24


Михаил Шишко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник Михайло Шишка розповів про причини свого відходу з ФК «Львів», та де знаходився на перегляді.

– Михайле, ви постійно грали в осінній частині сезону, чому ж пішли із ФК Львів?

– Це була, в принципі, прерогатива тренера та клубу. Мені сказали, що хочуть, щоб я залишив ФК Львів, і подякували за роботу. Якось так.

– А Ви б хотіли і надалі продовжувати виступи у ФК Львів?

– Тут не ставилось питання, хотів чи не хотів, я просто відчував, що так і станеться. Тому що мені не дуже подобалося ставлення тренерського штабу до мене і якось все до того йшло. Напевно, як би не вони зі мною розірвали контракт, то я сам би пішов.

– А що сталося між вами та головним тренером?

– Та нічого такого не сталося, не було ніякого конфлікту. Просто ти відчуваєш деякі аспекти, коли до тебе холонуть. То, коли ти граєш нормально, а тебе міняють. Потім садять, потім наступну гру ти граєш повністю, а потім знову сідаєш на заміну. Такі моменти відчуваються у футболі. Ми просто потиснули один одному руки, як мужики, і розійшлися. 

– ФК Львів залишився вам щось винен у плані фінансів?

– Ні, клуб виконав все, що мав.

– Прокоментуйте різні чутки, що ходять навколо клубу: від проблем із заявкою гравців перед сезоном до інформації від Вацка, що власники хотіли б продати ФК Львів.

– Ці чутки ходять ще, мабуть, з того часу, як я взагалі знаю про ФК Львів. За словами хлопців, проблем з фінансуванням взагалі не було. Завжди все стабільно та добре. 

Щось там не так робиться в клубі? Я не можу так сказати, тому що на футбольному рівні все є. Є база, яку вони орендують, є поля і так далі. Все досить на хорошому рівні. 

Що їх нібито хочуть продати? Я так само чув, як і ви, і нічого більшого. 

– ФК Львів має майбутнє? 

– Про майбутнє не можу сказати, бо я не бачу вектору розвитку клубу. А про те, хто хоче його тримати, хто не хоче, я не знаю. Якщо відчувається стабільність в клубі, значить, є й якесь майбутнє. 

Стабільність була, коли я там був. Зараз я нічого не можу сказати.

— Знайомі чи бачили хоч раз власника клубу Копитка?

– Ні. Наскільки мені відомо, то він проживає за кордоном.

— Ви зараз самостійно підтримуєте форму?

– Так.

– Є вже потенційні варіанти продовження кар’єри?

– Знаєте, потенційні – це коли вже доходить розмова до підписання контракту. А коли це на моменті слуху, то я не вважаю це як потенційне.

– У яких командах взимку були на перегляді?

– Був у Металісті 1925. Але те, що мені сказали, наштовхує на думку, що, мабуть, вони вирішили взяти краще одного нападаючого, ніж людину в центральну зону. У центрі у них там є 4-5 гравців, які можуть закрити цю позицію. Я, напевно, більше їхав потренуватися, ніж розумів, що там залишусь грати. Але у клубі у мене зі всіма гарні відносини, — сказав Шишка.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями