Популярные темы

Контрольный матч. «Динамо» – «Рапид» (Австрия) 0:4. Трудное начало

Дата: 24 января 2023 в 23:04 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Динамо» – «Рапід» (Австрія) 0:4

Голи: Забарний 13, автогол, Бургшталлер 32, 47, Кнасмюллер 80.

«Динамо». 1-й тайм: Нещерет, Вівчаренко, Забарний, Попов, Кендзера, Сидорчук, Кабаєв, Гармаш, Караваєв, Лонвейк, Ванат; 2-й тайм: Нещерет (Моргун, 75), Кравченко, Сирота, Бурда, Дубінчак, Шепелєв, Яцик, Андрієвський, Діалло, Лєднєв, Ванат (Волошин, 60).

Київське «Динамо» сьогодні, 24 січня, провело перший контрольний матч у рамках збору в Туреччині. Суперником «біло-синіх» став багаторазовий чемпіон Австрії – віденський «Рапід».

Перші спаринги після тривалої зимової паузи традиційно даються важко, але підопічні Мірчі Луческу розпочали гру з позиції сили (при цьому суперник уже встигнув зіграти три контрольних матчі в Туреччині й перебуває в ігровому ритмі). Спочатку Сидорчук із лінії штрафного майданчика пробив поруч зі стійкою, а трохи згодом Лонвейк, замикаючи головою подачу до штрафного майданчика, зовсім трохи не поцілив у рамку воріт, інформує пресслужба клубу.

А от австрійці вичавили максимум із свого першого напівмоменту в матчі. На 13-й хвилині у «Рапіда» пройшла атака правим флангом, Штрунц прострілив у штрафний майданчика, де Забарний, намагаючись перервати передачу, зрізав м'яча у власні ворота – 0:1.

«Біло-сині» продовжували володіти територіальною перевагою, але перетворити її на небезпечні моменти не вдавалося. Натомість біля наших воріт Вівчаренко ледь не повторив «звитягу» Забарного та не зрізав м’яча під поперечину власних воріт, а на 32-й хвилині супернику все ж вдалося подвоїти рахунок. Цього разу у віденців пройшла атака лівим флангом, і після передачі до штрафного майданчику, яку не вдалося перехопити жодному з динамівських захисників, Бургшталлер з близької відстані поцілив у ворота – 0:2.

Гандикап у два м’ячі змусив динамівців підвищити темп. І якщо Забарний після подачі з кутового пробив головою неточно, то у випадку з потужним пострілом Лонвейка метрів із 20-ти свою майстерність продемонстрував воротар, парирувавши м’яча.

Читай також: «Динамо»: шестеро — в лазареті, Супряга повернеться в лютому

Перший тайм завершився в атаках «Динамо», а от із початком другої половини гри супернику вдалося довести свою перевагу до розгромної. Це капітан «Рапіда» Бургшталлер точним ударом із лінії штрафного майданчика спрямував м’яча точно в дев’ятку воріт нещодавнього іменинника Нещерета – 0:3.

І знову після пропущеного м’яча «біло-сині» мали чудову нагоду, аби забити перший у 2023 році гол. Це Волошин, який повернувся з оренди у «Кривбасі», небезпечно пробив із лінії штрафного майданчика, але голкіпер і в цьому епізоді зіграв вище за всілякі похвали, у стрибку перевівши м’яча на кутовий.

Якщо динамівці свої моменти не реалізовували, то у австрійців цього вечора була фактично стовідсоткова реалізація. На 80-й хвилині «Рапід» заробив право на штрафний у 20-ти метрах від воріт, і Кнасмюллер эффектным ударом спрямував м’яча до сітки – 0:4.

Останні хвилини підопічні Мірчі Луческу провели в атаках, зокрема, Андрієвський ударом зі штрафного потурбував голкіпера, який у черговий раз урятував свої ворота, але в підсумку динамівці так і не змогли забити бодай гол престижу.

Отож, «Динамо» стартує на зимових зборах-2023 із болючої поразки, але це лише початок підготовки до поновлення сезону. Попереду ще багато роботи та контрольних матчів, аби виправити припущені помилки.

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями