Популярные темы

Контрольный матч. «Кривбасс» – «Хебир» (Болгария) 1:2. Расплата за ошибки

Дата: 24 января 2023 в 21:54 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Кривбас» — «Хебир» (Болгарія) 1:2

Голи: Банада 45 — Валпурт 36, Ісуф 85, з пенальті.

«Кривбас»: Сарнавський (к) (Кліщук, 46), Понєдєльнік (Опанасенко, 46), Рябов, Стецьков (Бескоровайний, 46), Якімець, Задерака (Кілєвий, 72), Хомченовський (Приходько, 46), Татарков (Кораблін, 46), Банада (Семотюк, 46), Микитишин (Карпусь, 46), Дебелко (Устименко, 46; Циганков, 72).

«Кривбас» зіграв перший у 2023 році матч. На зборі у турецькому Белеку команда Юрія Вернидуба протистояла болгарському «Хебиру». Суперник виступає у елітному дивізіоні чемпіонату Болгарії, інформує пресслужба клубу.

На перший спаринг Юрій Вернидуб відрядив у центр оборони двох вихованців криворізького футболу: Рябова та Стецькова. Команда проводила поєдинок на четвертий день перебування в Туреччині. Дебют зустрічі пройшов у рівній боротьбі, а перший удар залишився за «Хебиром» — дуже неточно.

Червоно-білі відповіли двому поспіль кутовими, але Мікуліч був першим на мʼячі після наших подач. Гра перемістилась у центр поля, команди придивлялись одна до одної. Поступово криворіжці заволоділи ігровою та територіальною перевагою. Першим ударом за червоно-білих відзначився Татарков, але з його пострілом з середньої дистанції впорався воротар «Хебиру» Мікуліч.

На 15 хвилині «Кривбас» заробив небезпечний штрафний, але той же Татарков влучив у стінку. На 26 хвилині хороший момент, аби відкрити рахунок втратив Понєдєльнік. Андрій був першим на підбиранні після флангової атаки, але пробив з хорошої позиції набагато вище воріт. Команди обмінялись ще декількома неточними ударами, після чого суперник несподівано забив.

Простріл з правого флангу на 36 хвилині замкнув з близької відстані Валпурт – 0:1. Щоправда, на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Микитишин виконав хорошу подачу з глибини, а Банада виграв другий поверх й сильно пробив головою у ближній кут – 1:1. Є перший гол криворіжців у контрольних матчах у 2023 році!

У перерві тренерський штаб «Кривбасу» провів ряд замін, згодом вийшли усі футболісти, які були у запасі. Дебютували за головну команду молоді футболісти U-19 Кілєвий, Карпусь та Циганков. Другий тайм активніше розпочали криворіжці. Приходько навіть забив, але з офсайду. Небезпечно пробивали Устименко, Семотюк, Якімець, Кораблін – воротар виручив «Хебир».

Наприкінці матчу одна з рідких атак суперника закінчилась пенальті й голом у ворота «Кривбасу». Кілєвий порушив правила у власному карному майданчику, а Ісуф реалізував 11-метровий удар. Хоча Кліщук майже дістав мʼяча. 1:2. Кінцівка гри пройшла на половині поля болгарської команди, але, на жаль, зрівняти рахунок не судилося. Хоча хороші шанси були: потужний удар Опанасенка здалеку, гострий постріл Корабліна з меж карного майданчика. Й навіть Кліщук на останніх секундах побіг на стандарт допомагати партнерам.

Наступний спаринг криворіжці проведуть 27 січня проти «Струги» з Північної Македонії.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями