Популярные темы

Супервингер для команды Мудрика, экс-защитник сборной Греции не заиграл в Румынии, украинец сменил клуб в Испании и другие топ-трансферы 20-21 января

Дата: 22 января 2023 в 12:24 Категория: Новости стран мира


Супервингер для команды Мудрика, экс-защитник сборной Греции не заиграл в Румынии, украинец сменил клуб в Испании и другие топ-трансферы 20-21 января
Стоковые изображения от Depositphotos

Продовжується зимове трансфірне вікно, і кожен день відбуваються цікаві переходи. Footboom буде інформувати вас про найцікавіші трансфери.

Ноні Мадуекє (ПСВ — «Челсі»)

Публикация от Chelsea FC (@chelseafc)

Лондонський «Челсі» повідомив на офіційному сайті клубу про придбання 20-річного вінгера ПСВ і молодіжної збірної Англії Ноні Мадуеке. Контракт Мадуеке з «синіми» розрахований на сім із половиною років з опцією продовження ще на рік.

20-річний хавбек англійської «молодіжки» народився в Барнеті та пройшов шлях від «Кристал Пелас» до «Тоттенгем Готспур», після чого залишив переїхав до «ПСВ» (Ейндховен), де 2019 року заграв в основному складі. В Ередивізії на рахунку Ноні — 20 голів і 14 асистів у 80 матчах.

Мемфіс Депай («Барселона» — «Атлетіко»)

Публикация от Atlético de Madrid (@atleticodemadrid)

Нідерландський нападник Мемфіс Депай перейшов у «Атлетіко» з «Барселони». Як повідомляє офіційний сайт мадридського клубу, контракт футболіста розрахований на 2,5 роки.

Депай у поточному сезоні іспанської Прімери провів два матчі і забив один гол. «Барселона» лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 41 очко. «Атлетіко» (28) — на шостому місці.

Леонардо Троссард («Брайтон» — «Арсенал»)

Публикация от Arsenal (@arsenal)

Лондонський «Арсенал» погодив трансфер вінгера «Брайтона» Леандро Троссарда. «Каноніри» заплатять за новачка 31 мільйон євро, повідомляє The Athletic.

28-річний бельгієць у поточному сезоні у складі «Брайтона» провів 17 матчів (16 — у старті), забив 7 голів і віддав 2 асисти.

Денні Інгз («Астон Вілла» — «Вест Гем»)

Публикация от West Ham United (@westham)

Англійський нападник Денні Інгс перейшов у «Вест Гем» з «Астон Вілли». Контракт 30-річного гравця з новим клубом розрахований до літа 2025 року. Про це повідомив офіційний сайт «Вест Гема».

Читай також: «Арсенал» має намір підписати ще декількох футболістів

Інгс у поточному сезоні АПЛ зіграв 18 матчів, у яких відзначився шістьма забитими м'ячами.

Кріс Вуд («Ньюкасл» — «Ноттінгем Форест»)

Публикация от Nottingham Forest FC (@officialnffc)

Форвард «Ньюкасла» Кріс Вуд перейшов в «Ноттінгем Форест» на правах оренди, інформує офіційний сайт клубу.

Угода розрахована до кінця актуального сезону з обов’язковим правом викупу влітку. «Лісники» не розголошують суму контракту Вуда. Відмітимо, що договір Кріса після повноцінного трансферу буде розрахований до 2024 року.

Міхаель Фрай («Антверпен» — «Шальке»)

Публикация от FC Schalke 04 (@s04)

Як повідомляє офіційний сайт «Шальке-04», клуб із Гельзенкірхена орендував швейцарського форварда бельгійського «Антверпена» Міхаеля Фрая. Орендна угода розрахована до кінця сезону, після чого «кобальтові» можуть скористатися опцією викупу гравця.

28-річний нападник починав свою кар'єру в «Янг Бойз», а також Фрай пройшов через усі юніорські та молодіжну збірні Швейцарії. Бекграунд Міхаеля – майже 400 матчів у Бельгії, Франції, Німеччині (32 матчі та 5 голів за «Нюрнберг» у сезоні 2019/20 у Другій Бундеслізі) і Туреччині. За останні три сезони Фрай провів 74 матчі в Жюпілер-Лізі у складі «Антверпена», забивши 41 гол і віддавши 7 асистів.

Віктор Крістіансен («Копенгаген» — «Лестер»)

Публикация от Leicester City (@lcfc)

20-річний захисник «Копенгагена» Віктор Крістіансен продовжить кар'єру в чемпіонаті Англії.  «Лестер» оформив трансфер гравця, за якого заплатив близько € 20 млн, включно з бонусами. Про угоду оголосив офіційний сайт англійського клубу.

Футболіст підписав із клубом трудову угоду на п'ять із половиною років. У нинішньому сезоні чемпіонату Данії Крістіансен зіграв 15 матчів, забив один гол і зробив одну результативну передачу. 

Читай також: Мікель Артета: «Троссард різносторонній гравець із відмінними технічними здібностями»

Матіас Арезо («Гранада» — «Пен'яроль»)

Публикация от Club Atlético Peñarol (@oficialcap)

«Гранада» віддала в оренду до «Пен'яролю» 20-річного уругвайського вінгера, який мав непогану прессу, але закрепитись в Іспанії йому не вдалось. Лише 10 матчів, і більшість не у стартовому складі. Оренда — до кінця 2023-го року, а також буде «Пен'яроль» матиме опцію викупу гравця.

Брума (ПСВ — «Фенербахче»)

Публикация от @bruma_7

«Фенербахче» викупив конракт 32-річного вінгера ПСВ, який до цього виступав на правах оренди за турецький клуб. Сума близька до 4,5 млн євро. Контракт з «Фенербахче» підписан до літа 2025-го року.

Нерайшо Касанвирджо («Гронінген» — «Фейеноорд»)

Публикация от Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

«Фейеноорд» підписав талановитого захисника «Гронінгена». 20-річний футболіст поставив підпис під 4-річним контрактом з новою командою.

Раймондс Кролліс («Валмієра» — «Спеція»)

Публикация от Spezia Calcio (@acspezia)

Нападник «Валмієра» і латвійської збірної Раймондс Кролліс офіційно змінив клубну прописку і перебрався в один із клубів елітного італійського дивізіону. Молодий 21-річний латвійський футболіст підписав угоду з клубом «Спеція».

Як повідомляє прес-служба італійської команди, за форварда боси «перчинок» у підсумку заплатили «Валмієру» півтора мільйона євро. В активі нападника вже 26 проведених матчів у складі національної команди, в яких Кролліс встиг тричі відзначитися.

Елтон («Бенфіка» — «Антал'яспор»)

Публикация от Fraport TAV Antalyaspor (@antalyaspor)

Воротар «Бенфіки» Елтон Лейте перейшов в «Антальяспор», повідомляє офіційний сайт турецького клубу. Сума угоди не розголошується. Контракт підписаний до 30 червня 2024 року. Елтон Лейте перейшов у «Бенфіку» влітку 2020 року з «Боавішти». Відтоді він провів за лісабонців 34 матчі і пропустив 31 гол.

Яльмар Екдаль («Юргорден» — «Бернлі»)

Публикация от Burnley Football Club (@burnleyofficial)

Захисник збірної Швеції Яльмар Екдаль переїздить до Англії. Новою командою 24-річного футболіста стане «Бернлі», з яким він уклав 4-річний контракт — до літа 2027-го року. Сума трансферу — 2 млн євро.

Вінсент Абубакар («Аль-Наср» — «Бешикташ»)

Публикация от Beşiktaş JK (@besiktas)

Через трансфер Роналду Абубакар вимушений був змінити клуб. Новою командою нападника став «Бешикташ», де він вже виступав в сезоні 2016/17, а також в сезоні 2020/21. В 67 матчах за клуб він забив 35 голів. Контракт розрахован до 2025-го року, а також має опцію пролонгації.

Орест Лебеденко («Луго» — «Депортіво»)

Публикация от RC Deportivo de La Coruña SAD (@rcdeportivo)

«Депортіво» оголосив про трансфер українського лівого захисника «Луго» Ореста Лебеденка. Повідомляється, що контракт з 24-річним футболістом розрахований на два з половиною сезони.

Нагадаємо, «Депортіво» виступає у третьому за силою дивізіоні Іспанії та бореться за підвищення у класі. «Луго» — передостання команда Сегунди. Контракт Лебеденка з «Луго» спливав влітку цього року. За інформацією Тransfermarkt, перехід відбувся на правах вільного агента.

Кіріакос Пападопулос («ФКУ Крайова 1948» — вільний агент)

Публикация от Fotbal Club Universitatea 1948 (@fcucraiovaofficial)

Анонсований як один з найцікавіших трансферів чемпіонату Румунії влітку, Пападопулос покидає «ФКУ Крайову 1948» лише через півсезону виступів. Про розставання з колишнім захисником «Шальке», «Байєра», «Леверкузена» та «Гамбурга» «У Крайова 1948» оголосив у соціальних мережах.

«Кіріакос Пападопулос та футбольний клуб «Університатя 1948» досягли домовленості про розірвання контракту», — без уточнень йдеться зі сторони клубу.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями