Популярные темы

«Днепр-1» в Турции: коридор Хайнера, Довбик забивает, впереди – «Ракув»

Дата: 19 января 2023 в 13:04 Категория: Новости стран мира



Стоковые изображения от Depositphotos

«Дніпро-1» продовжує підготовку до матчів плей-оф Ліги конференцій та другої частини сезону. Напередодні, після двох поспіль контрольних матчів, у команди був перший на турецьких зборах вихідний, а в середу, 18 січня, спортклубівці знову провели два заняття.

Перше з них розпочалося у тренажерній залі, де футболісти добряче попрацювали над силою. Обходячи групами по черзі низку станцій, вони виконували вправи на різні групи м’язів. Після цього вирушили на поле. Там новачок Хайнер отримав окремий заряд бадьорості у вітальному «коридорі».

Роботу на газоні завершив турнір серед трьох команд у знайомому футболістам форматі марафону. За підсумками майже двох десятків матчів лише на одне очко від найближчих переслідувачів відірвались «салатові»: Порох, Сарапій, Клименчук, Пасіч, Танковський, Рубчинський, Танчик.

Ввечері тренування було як зазвичай суто ігровим. Для початку захисники розділилися з групою атаки. Оборонці проводили тактичне заняття з Олександром Кучером, а хавбеки з форвардами працювали над завершенням дій біля чужих воріт. А ігрова частина являла собою матч на половину поля. З рахунком 2:1 «сині» здолали «зеленим»: на голи Довбика та Назаренка відповів Клименчук.

Сьогодні, 19 січня, «Дніпро-1» також проведе два тренування. А потім, 20-го та 21 січня, дніпряни зіграють контрольні матчі з польським «Ракувом» та вірменським «Пюніком».

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями