Популярные темы

«Шахтер» в Турции: тактика, «двусторонка» и индивидуальная четверка

Дата: 18 января 2023 в 12:54 Категория: Новости стран мира



Стоковые изображения от Depositphotos

«Шахтар» продовжує підготовку до другої частини сезону. У вівторок, 17 січня, «гірники» провели два насичені тренування.

Зранку футболісти звично попрацювали в тренажерному залі, навантажили на різноманітних станціях усі групи м’язів. На полі почали з квадратів на тримання м’яча, потім перейшли до тактичних вправ, яким тренерський штаб Ігора Йовічевіча приділяє особливу увагу. Завершилося заняття серією ударів по воротах із середньої та далекої дистанції.

Після обіду й короткого відпочинку команда повернулася до роботи. Вечірня сесія стартувала з розминки і бігових вправ, після чого знову займалися тактикою, синхронізацією дій в обороні й атаці, а також провели «двосторонку». Індивідуально продовжують займатися Судаков, Швед, Корнієнко та Ракіцький, який приєднався до «оранжево-чорних».

Нагадаємо, перший матч після зимової паузи «Шахтар» проведе в Лізі Європи з французьким «Ренном». Поєдинок відбудеться 16 лютого у Варшаві на Стадіоні Війська Польського. Квитки на гру можна придбати на tickets.shakhtar.com.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями