Популярные темы

«Диназ»: отпуск позади

Дата: 17 января 2023 в 16:54



Стоковые изображения от Depositphotos

Учора, 16 січня,  «Діназ» повернувся з відпустки й провів перше тренування на штучному полі міської арени «Енергетик», інформує клубна пресслужба. Після півгодинної пробіжки футболісти розділилися на чотири команди і зіграли кілька міні-таймів на півполя. Як завжди буває під час зимової підготовки, на перегляд приїхало чимало новачків, котрі прагнутимуть якнайкраще себе зарекомендувати.

Їм є кого замінити, адже під час  тривалої перерви керівництво клубу прийняло рішення завершити співпрацю з кількома виконавцями. Залишили «Діназ» Сергій Ічанський, Олег Вакуленко, Владислав Гарнага, Богдан Духота, Максим Куліш, Річмонд Чуквуемека. Поки що відкритим є питання по Ярославу Богунову та Владиславу Клименко, котрі потрапили в сферу інтересів клубів Прем’єр-ліги. Також є втрати серед тренерського складу. До «Кривбасу» перебирається асистент головного тренера Олександр Процюк.

Упродовж тижня «Діназ» працюватиме в режимі одноразових тренувань, а в суботу, 21 січня, підопічні Олександра Головко стартують в Меморіалі Макарова.

Читайте также: Первая лига. «Кремень» — чемпион Полтавщины

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями