Популярные темы

Збігнєв Бонек — про трансфер Мудрика: «Поляки стоять на голові, допомагаючи Україні, щось тут не так»

Дата: 16 января 2023 в 15:04


Збігнєв Бонек - про трансфер Мудрика:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент Польської федерації футболу і легендарний екс-гравець збірної Польщі та «Ювентусу» Збігнєв Бонек на своїй сторінці в Twitter висловив думку відносно переходу українського хавбека Михайла Мудрика в «Челсі».

— Поляки стоять на голові, допомагаючи Україні. Але прочитав, що молодий футболіст зароблятиме багато мільйонів, а «Шахтар» отримав 60-70 мільйонів євро за трансфер. Хм… Щось тут не так... – зазначив Збігнев Бонек.

Нагадаємо, вчора, 15 січня, було оголошено про перехід гравця «Шахтаря» Михайла Мудрика до «Челсі». На Мудрика претендував також лондонський «Арсенал», пропозицію якого перебив «Челсі», готовий викласти за молодого хавбека 110 млн. євро (разом з бонусами) і підписати контракт до 2030 року.  

Polacy stoją na głowie pomagając Ukrainie. Później czytam, ze młody piłkarz ma zarabiać ciężkie miliony + jakieś 60/70mln euro za transfer. Hmm, coś mi tutaj nie pasuje….

 

 

Читай також: Олександр Сопко: «Мудрику буде легше, що він в одному місті із Зінченком, та й Миколенко десь там недалеко»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями