Популярные темы

«Йде досить важка дискусія сторін» — Подоляк про поновлення переговорів з РФ

Дата: 15 марта 2022 в 17:54



Стоковые изображения от Depositphotos

Переговори української та російської делегацій поновилися. Наразі між сторонами триває досить важка дискусія. Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив у коментарі Укрінформу.

«Переговори поновилися. Йде досить важка дискусія сторін», – зазначив він.

Як повідомлялося, 14 березня розпочався четвертий раунд переговорів між Україною та рф. Після обговорення сторони пішли на технічну перерву до 15 березня.

28 лютого українська та російська делегації провели перший раунд переговорів у білорусі та поїхали до своїх столиць для консультацій щодо подальших рішень. Радник керівника ОП Михайло Подоляк зазначав, що переговори між делегаціями були важкими, але без будь-яких обов'язкових ультиматумів.

3 березня відбувся другий раунд переговорів між українською та російською делегаціями.

За словами Подоляка, українська делегація не досягла у переговорах з рф тих результатів, на які сподівалася. Водночас сторони досягли порозуміння про спільне забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мирного цивільного населення, а також для доставки медикаментів і продуктів харчування до місць найбільш запеклих боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли здійснюватиметься евакуація.

Українська делегація під час третього раунду переговорів із делегацією рф, який відбувся 7 березня, отримала позитивні результати в контексті логістики гуманітарних коридорів.

Читайте также: Володимир Зеленський нагородив 234 українських військовослужбовців державними нагородами, 59 з них — посмертно

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями