Популярные темы

Екс-головнокомандувач британської армії Річард Кемп: «Захід не повинен виключати ліквідації Путіна»

Дата: 14 марта 2022 в 02:14


Екс-головнокомандувач британської армії Річард Кемп:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній головнокомандувач британськими військами в Афганістані, полковник Річард Кемп заявив, що Захід не повинен виключати вбивства Володимира Путіна, як інших лідерів, які були погрозами для світу, повідомляє Daily Mail:

Колишній начальник британської армії, полковник Річард Кемп стверджує, що НАТО і західні союзники не повинні виключати можливість вбивства президента Росії Володимира Путіна. У якості ідеї, яка повинна бути розглянута, навіть якщо вона «неприємна». Оскільки Путін представляє постійну і смертельну загрозу, і вбивство його може бути «неприємним» для деяких, але це може допомогти врятувати тисячі життів.

Читайте также: Кулеба і Блінкен скоординували подальшу підтримку України

Кемп навів приклади Усами бін Ладена, керівника «Ісламської держави» Абу Бакра Аль Багдаді та командира іранської Республіканської гвардії Касема Сулеймані – вони були вбиті, щоб протистояти загрозам. Хоча Кемп вважає, що російському президенту слід принаймні висунути звинувачення у військових злочинах:

– НАТО має розглянути всі варіанти відсторонення його від влади. Це включало б його вбивство, хоча це навряд чи буде життєздатним чи бажаним – найкраще було б побачити Путіна скинутим, заарештованим і судимим або в Росії, або в Міжнародному кримінальному суді. Але такі варіанти навряд чи колись відбудуться. Якщо справа дійшла до вбивства, яке може бути неприємним багатьом, але його життя не має більшої цінності, ніж життя тисяч, які він уже вбив в Україні та інших місцях і цілком може вбити в майбутньому. Він є верховним головнокомандувачем російських військ, який розпочав незаконну загарбницьку війну і є законною мішенню. Під час Другої світової війни наш уряд спланував вбивство Адольфа Гітлера – якби його усунули, а не заспокоїли наприкінці 1930-х, ми б не постраждали від конфлікту, який забрав життя 70 мільйонів людей. Усама бін Ладен, глава «Ісламської держави» Абу Бакр аль-Багдаді та командир іранської Республіканської гвардії Касем Сулеймані представляли пряму загрозу Заходу. Усі вони були вбиті, щоб протистояти цим загрозам. Путін представляє постійну і смертельну загрозу, яка залишиться, поки він при владі. Нашим пріоритетом має бути допомогти його видалити. Якщо на путінських олігархів буде здійснено достатній тиск, це може призвести до палацового перевороту – резюмував Кемп.

Читайте также: Зеленський закликав Microsoft, Oracle та SAP не підтримувати свої продукти в РФ  

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями