Популярные темы

Кулеба і Блінкен скоординували подальшу підтримку України

Дата: 14 марта 2022 в 00:44


Кулеба і Блінкен скоординували подальшу підтримку України
Стоковые изображения от Depositphotos

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та державний секретар США Ентоні Блінкен скоординували подальшу підтримку України, погодившись, що потрібно зробити більше, щоб зупинити агресію Росії. Про це глава українського МЗС повідомив у Twitter.

«У розмові з секретарем Блінкеном скоординували подальшу підтримку України. Ми обидва згодні з тим, що потрібно зробити більше, щоб зупинити російську агресію і притягнути росію до відповідальності за її злочини. Вдячний США за те, що вони твердо стоять біля народу України. Україна переможе», — зазначив Кулеба.

 

In a call with @SecBlinken we coordinated further support for Ukraine. We both agree that more needs to be done to stop Russian aggression and hold Russia accountable for its crimes. Grateful to the U.S. for firmly standing by the people of Ukraine. Ukraine will prevail.

Нагадаємо, 13 березня Блінкен заявив, що оголошений президентом США додатковий пакет підтримки України на суму 200 мільйонів доларів забезпечить надання ЗСУ засобів боротьби з бронетехнікою, повітряним десантом та іншими загрозами.

Читайте также: Папа римський Франциск закликав припинити «різанину» в Україні (+Відео)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями