Популярные темы

Друг Тимощука так само мовчить про війну України з Росією

Дата: 13 марта 2022 в 23:44


Друг Тимощука так само мовчить про війну України з Росією
Стоковые изображения от Depositphotos

Усі експерти та журналісти в одну мить накинулися на екс-гравця збірної України, а зараз — тренера «Зеніта» Анатолія Тимощука, який, працюючи в Пітері,  по-зрадницьки мовчить про підлу війну Росії, її бомбардування Маріуполя, Харкова, Києва, Чернігова. Але чомусь забули ще про одного персонажа — агента Вадима Шаблія, друга вищеназваної «легенди». Він, як і Тимощук, як зарабляв усі останні роки гроші в Росії, так і продовжує це роботи. Останній гонорар — як пише преса, 400 тисяч євро комісійних за перехід Мампассі з «Шахтаря» до «Локомотива» — якнайкраще підкреслює інтерес посередника футболістів до цієї країни.  

Вочевидь, саме небажанням лаятися з друзями з Росії та ризик бути назавжди вигнаним з грошовитого футбольного ринку країни-агресора змушують Шаблія мовчати про кроваву війну в Україні. Усі його клієнти — зокрема, Руслан Маліновський — засудили дії російської влади, постійно виставляють пости в соцмережах на підтримку нашої держави, усіляко допомагають армії. На сторінці Шаблія в Instagram — жодної згадки про війну, про знищення не чужого йому Маріуполя... Не кажучи вже про щось більше.

...Іноді мовчання, кажуть, гірше за неправильну позицію.

Читайте также: Офіційно: УАФ позбавила Анатолія Тимощука всіх титулів та довічно заборонила займатися футбольною діяльністю на території України

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями