Популярные темы

Ігор Терехов: «Ворожа армія зруйнувала у Харкові 400 багатоквартирних будинків»

Дата: 11 марта 2022 в 00:14 Категория: Происшествия


Ігор Терехов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Як повідомив в ефірі телеканалу «Україна 24» харківський міський голова Ігор Терехов, ворожа армія зруйнувала у Харкові 400 багатоквартирних будинків, повідомляє офіційний Facebook Харківської міської Ради.

– Я постійно розмовляю з людьми. Багато з них плачуть, бо людина розуміє, що закінчиться війна, а їй нема де жити. Багато хто ставить мені питання, де житимуть і працюватимуть. Людей не можна кидати у такій тяжкій ситуації, і я вже опрацьовую варіанти, де їх розмістити, – повідомив міський голова.

Також Ігор Терехов зазначив, що людей намагаються підтримувати психологічно.

– Нам вдалося евакуювати людей, які перебували під постійними обстрілами, з Північної Салтівки. Вони перебувають ще у напівшоковому стані. Ми розмовляємо з ними, пояснюємо, щоб вони мали емоційне розвантаження, – заявив міський голова.

Він нагадав, що харків'ян намагаються забезпечити необхідними продуктами та медикаментами. Гарячу їжу розвозять по станціях метро, ​які зараз служать укриттями. Ігор Терехов подякував волонтерам, яким міська влада надає продукти, а вони готують їжу в кафе та ресторанах, та зазначив, що всі такі заклади харчування звільнять від оплати комунальних послуг.

Читайте также: Естонськи бізнесмени подарували Україні 17 автомобілів швидкої допомоги (+Фотофакт)

Також міський голова подякував харків'янам, які захищають місто у складі Територіальної оборони, та Збройні Сили України, які стоять на смерть, щоб не пропустити до міста ворога.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями