Популярные темы

Хосеп Гвардіола: «Де НАТО? Де США? Де ЄС? Усі вони невдахи»

Дата: 10 марта 2022 в 20:24 Категория: Новости стран мира


Хосеп Гвардіола:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола розкритикував світову спільноту за те, що вона неспроможна зупинити війну в Україні.

«Біда нашого часу полягає в тому, що через одну людину продовжують помирати невинні люди і руйнуватися цілі країни. А світ продовжує мовчати. Маю на увазі не простих людей, які якраз встають і виходять на вулиці, а уряди країн, які мають вдаватися до рішучих заходів. Те, що відбувається зараз в Україні – це провал політики, провал економіки, провал усіх. Коли відбувається подібне, то генерується ненависть на декілька поколінь. На виправлення цього підуть століття. Український народ ніколи не забуде те, що з ним зробили.

Ви лише уявіть подібну ситуацію у своїх країнах: приходить людина і вирішує на вас напасти. Він вбиває вашу родину, друзів. Ви втрачаєте все і вам доводиться тікати в іншу країну – і все це через одну людину. Де НАТО? Де США? Де Європейський Союз? Пізно намагатися знайти мирне рішення. Це абсолютний провал керівників країн і політичних інституцій. Політики посідають свої посади не лише для того, щоб ми жили краще. Вони повинні турбуватися про те, щоб такі речі у сучасному світі не відбувалися. Всі вони невдахи».

Читайте также: «Трупов наших п#зда, просто мясо нах#й»: розмова окупанта-мародера з дружиною (Відео)

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями