Популярные темы

Білоруси залучені до бомбардувань України: особисті дані військових злочинців

Дата: 10 марта 2022 в 18:54 Категория: Происшествия


Білоруси залучені до бомбардувань України: особисті дані військових злочинців
Стоковые изображения от Depositphotos

Розповіді про те, що білоруси не беруть участь у війні проти України, геть не відповідають дійсності. Так, станом на 10 березня армію РБ не залучали до масованого вторгнення на нашу територію, однак білоруси діють інакше: за даними джерел «24 каналу» у розвідці, Росія залучила у війні фактично все командування та особовий склад військових аеродромів Білорусі.

Це є безпосередньою участю у військових злочинах проти українського народу. Окупантам допомагають обслуговувати літаки та завантажувати на них бомби та ракети, наводити крилаті ракети та знищувати лікарні й інфраструктурні об'єкти України.

За даними розвідників, дуже активну допомогу російським окупантам надає начальник штабу військового аеродрому Барановичі Юрій Пижик. 52-річний полковник прописаний у будинку №9 на вулиці Лиловій у Брестській області Білорусі. Їздить він на сірій Kia Sorento 2002 року випуску з державними номерами 9830 BC-1.

Особисті номери Пижика:

Крім того, дуже активну участь у підтримці бомбардувань цивільного населення України бере підполковник Олександр Лозицький, який командує аеродромом Лунинець. Він мешкає в будинку 23 на вулиці Вінокурова у Лунинці, а прописаний у квартирі 34 в будинку 133 на вулиці Червоній у тому ж місті. Співучасник військових злочинів володіє срібним Citroen C5 2002 року випуску з номерами 8296 EM-1. Номер телефону поплічника Росії Олександра Лозицького: +375293689010.

Читайте также: Документи свідчать — Росія готується воювати з НАТО

Допомогу у ракетних обстрілах України росіянам надає генерал-майор та командувач ВПС ППО Білорусі Ігор Голуб, який народився у Чернігові. Прописаний білоруський злочинець у Мінську на вулиці Героїв 120-ї дивізії, у квартирі 49 будинку 27. Мешкає у Гродненській області в місті Ліда на вулиці Південне містечко, будинок 25, квартира 30. Голуб володіє синім Citroen C5 2001 року випуску з номерами 4774 EB-4.

Особисті номери генерал-майора Білорусі Ігоря Голуба:

Залучений до роботи зі знищення українців також заступник Голуба, полковник Анатолій Булавко, прописаний у Барановичах Брестської області на вулиці Гайовій в будинку 53, у квартирі 47.

Особисті номери заступника командувача ВПС ППО Білорусі Булавка:

Працює на Росію також брат дружини Анатолія Булавки – Андрій Гончаров, який є військовослужбовцем частини ППО. 40-річний поплічник окупантів прописаний у Мінську на вулиці Фогеля в будинку №9, квартирі 124. Гончаров їздить на срібляному Renault Sandero з номерами 1771 KC-7 2017 р.в. Особистий номер телефону Андрія Гончарова: +375297618785.

Читайте также: Знищено цілий дивізіон комплексів «Іскандер-М»! — оперативне командування «Північ»

Участь у війні з Україною може брати також чоловік доньки Булавка – Сегій Барковський, який є військовим та служить у зенітно-ракетній частині у Барановичах. Прописаний поплічник Росії у Вітебську на вулиці Чкалова у третьому корпусі будинку 41, у квартирі 29.

Особисті номери Барковського:

У розвідці наголосили, що знають дані всіх окупантів та їх поплічників, кожного військового злочинця, який причетний до участі у війні з Україною. Всіх терористів очікує міжнародний трибунал.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями