Популярные темы

Колишня дружина Тимощука: «Толік, наших дітей вбивають щодня люди, яким ти зараз лижеш дупу»

Дата: 10 марта 2022 в 15:54


Колишня дружина Тимощука:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька звернулась до нього стосовно війни в Україні.

«Толік подивись, це все наші українські діти!!! Це такі ж самі діти як і твої українські діти! І вбивають їх щодня люди, яким ти зараз лижеш дупу. І вбиваєш цих дітей ти також разом з ними! Щодня ти вбиваєш українських дітей! Коли жереш у ресторані по декілтка разів на день і кормиш там своїх попів та шлюх! Коли розводиш там бізнеси і шаверми свої! Коли ти купуєш там свої щмотки і заправляєш свої машини! Ти щодня буквально сплачуєш податок упирям, котрі з твоїх грошей купують ракети що винищують наших дітей!!!

Саме це я тобі сказала це у 2014!  Але ти обрав усі ці роки жити і насолоджуватися зі страждань своїх власних дітей! Ти без кінця брехав брехав і брехав усім навколо! Ти і твій батько завжди казали, що ви за справедливість. Ти дійсно вважаєш що вбивати наших дітей це справедливо? Ти ж міг би працювати де завгодно у всьому світі! Чому ти платиш сьогодні щодня за вбивство наших українських дітей?!

Колись, поміж іншого божевілля, ти казав що я відьма. Тож знай, я бажаю, як і кожна українська мати, щоб усі наші діти що гинуть у цій війні, снилися тобі до кінця твоїх днів!» — написала Навроцька у Facebook.

 

Читайте также: «Норвич» — «Челси». Анонс и прогноз матча

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями