Популярные темы

У стадіон клубу Другої української ліги прилетіло два снаряди

Дата: 09 марта 2022 в 23:14


У стадіон клубу Другої української ліги прилетіло два снаряди
Стоковые изображения от Depositphotos

У стадіон клубу Другої української ліги, ФК «Чернігів», прилетіло два снаряди.

— Чернігів-Арена завжди була територією футболу, майданчиком для свята, місцем тяжіння і дітей, які займаються в клубній ДЮСШ, і дорослих любителів найпопулярнішої гри з м'ячем. Щодня найсучасніший стадіон Чернігівщини відкривав свої двері для безлічі відвідувачів.

24 лютого наш край, нашу Батьківщину спіткала біда — російська агресія змусила всіх нас на час забути про футбол. «Відлуння війни» торкнулося і нашого стадіону: в результаті обстрілу пошкоджені вишка, квиткові каси, фан-шоп, а два снаряда прошили чудовий зелений газон, застрягши посеред поля, де ще зовсім недавно за перемогу билися професіонали, отримували незабутні емоції аматори, а діти робили перші кроки у футболі.

Керівництво ФК Чернігів зробить все можливе для відновлення клубної інфраструктури і якнайшвидшого відновлення матчів на нашому стадіоні після закінчення бойових дій. Всі ми сподіваємося на швидкий мир і повернення життя в колишнє русло. Війна калічить життя, знищує житлові будинки, пам'ятки архітектури, парки, сквери і стадіони, а не «звільняє» тих, кому таке «звільнення» могло наснитися тільки в страшному сні, — йдеться на сторінці клубу у Facebook.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями