Популярные темы

Георге Хаджі — росіянам: «Навіщо приходите до когось додому? Ви не втомилися від грошей і влади?»

Дата: 08 марта 2022 в 21:24


Георге Хаджі - росіянам:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Фарула» Георге Хаджі висловився з приводу агресії РФ проти України.

«Ми всі розуміємо, як добре коли панує мир та спокій. Не думаю, що хтось у світі хоче цієї війни. Хочу, щоб обидві сторони зупинилися якомога швидше. Усі програють від війни. Кажу «стоп» військовим діям, щоб усі порозумілися між собою.

Там багато інтересів, багато грошей. Тому наразі всі проблеми суспільства виходять з великих інтересів і великих грошей. Ми ніколи не втомлюємося! Ми повинні бути більш адекватними людьми, щоб усунути ці речі, які вважаються ненормальними у суспільстві.

Ті, хто прийшов в Україну, повинні зупинитися. Зрештою, ми маленькі люди. Великі, які мають силу та доступ до інформації, зупиніть все це якомога швидше. У війні немає потреби. Бажаємо миру, спокою, розвитку спорту, культури, здоров’я, красивого життя.

Ми не можемо жити з бомбами, і те, що ми бачимо, не може існувати. Не можу повірити, адже я був шокований з самого початку. Не хочу цього, адже думаю про війну більше, ніж про футбол. Зупиніться, щоб ми всі мали здоров’я і мир, нехай буде мир на землі!

Не знаю, що на думці у тих людей, хто нападає та починає війну. Що вони думають, що хочуть робити? Не можете задовольнитися тим, що у вас є? Чого ви хочете, навіщо приходите до когось додому? Ви хочете усього і одразу? Ви не втомилися від грошей і влади? Ми нормальні люди і теж хочемо жити добре», — цитує Хаджі GSP.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями