Популярные темы

Бойкотуй Coca-Cola. Вона вбиває

Дата: 04 марта 2022 в 19:14


Бойкотуй Coca-Cola. Вона вбиває
Стоковые изображения от Depositphotos

Соса-Соlа заявила про намір продовжити діяльність у фашистській Росії. На відміну від сотень світових компаній, котрі згортають бізнес у цій диктаторській країні-агресорі: Audi, Cadillaс, Chevrolet и BMW, Danone, Apple, Samsung і багато інших.

Coca-Cola дивно відреагувала на вторгнення військ Путіна до нашої держави: закрила завод в Україні та заявила про намір дотримуватись партнерських зобов’язань на російському ринку. У Росії, котра за правду про війну путіноїдів проти українців саджає на 15 років, мета одна: знищення незалежної України та перетворення Раші в Північну Корею. Тому виконання так званих партнерських зобов’язань Coca-Cola перед Рашею – це де-факто колабораціонізм з цим кривавим режимом.

Читайте также: Скажемо Кока-колі «НІ» разом! — мережа супермаркетів NOVUS

Кожен український патріот повинен відмовитися від цього партнерського Кремлеві напою. Він вбиває. Нехай його п’ють бойові уйгури, буряти, чеченці та інша сарана, упакована Путіним у БТР та Камази.

Coca-Cola вбиває, адже це концентрат цукру та «натуральної» хімії. Українцям не можна підривати здоров’я, адже для того, щоб фігачити путіна, треба бути міцним, як обценьки.

Coca-Cola вбиває, ця компанія є штрейкбрехером світової політики вгамування шизоїдного правителя.

OBOZREVATEL закликає бойкотувати Coca-Cola в Україні, всю її продуктову лінійку. Хай це п’ють недороблені окупанти, доки не подавляться!

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями