Популярные темы

Федерація кіберспорту України просить обмежити доступ з РФ та РБ до програмних продуктів провідних компаній світу

Дата: 28 февраля 2022 в 00:54


Федерація кіберспорту України просить обмежити доступ з РФ та РБ до програмних продуктів провідних компаній світу
Стоковые изображения от Depositphotos

Дорогі українці, 

Федерація кіберспорту України за підтримки Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство молоді та спорту України, а також лідерів кіберспортивного ринку нашої країни, серед яких кіберспортивна группа WePlay Holding та інші провідні кіберспортивні організації нашої країни, надіслала офіційні листи провідним ігровим розробникам та кіберспортивним компаніям.

У нашому офіційному листі ми звертаємось до Sony Interactive, Riot Games, Activision Blizzard, Electronic Arts, Ubisoft, Konami, Bethesda Softworks, Valve Corporation, Rockstar Games, KRAFTON, Epic Games, Bandai Namco, Xbox Studios, Paradox Interactive, 2K Games, Gameloft та PlayStation та інші.

Через військову агресію Російської Федерації за підтримки Республіки Білорусь на території України з 24 лютого 2022 року, ми просимо обмежити доступ до своїх програмних продуктів (в тому числі заблокувати всі існуючі акаунти) для усіх користувачів з Російської Федерації та Республіки Білорусь. Крім того, ми просимо обмежити можливість участі команд зазначених країн у будь-яких кіберспортивних змаганнях, а також скасувати проведення будь-яких заходів у цих країнах.

Слава Україні!

За інформацією Федерації кіберспорту України

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями