Популярные темы

Контрольний матч. «Рух» (Львів) – «Левадія» (Естонія) 2:1. Вольова перемога

Дата: 06 февраля 2022 в 22:54 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Рух» (Львів) – «Левадія» (Таллінн, Естонія) 2:1

Голи: Плюман 87 (з пенальті), Климчук 90+1 – 31.

«Рух» (Львів): Паньків, Файє, Діав, Дідик, Сич, Сапуга, Федорчук, Плюмен, Едсон (Руніч, 65), Бойчук (Притула, 65), Климчук.

«Рух» в черговому контрольному матчі переміг естонську «Левадію» – 2:1. За «Рух» забивали Плюмен та Климчук, інформує пресслужба клубу.

У другому матчі ігрового дня суперником «Руху» був чемпіон Естонії – «Левадія». У першому таймі підопічні Леоніда Кучука створили кілька моментів – спочатку Федорчук пробив поруч зі стійкою після навісу. А на 29-й хвилині Климчук здалеку пробив у дальній кут, голкіпер суперника з труднощами впорався з ударом. Вже через хвилину гравець «Левадії» завдав сильного удару з-за меж штрафної – без шансів для Паньківа – 0:1.

У другій половині зустрічі рухівці продовжили тиснути на ворота суперника. На 61-й хвилині Діав пробивав головою, але голкіпер «Левадії» впорався з ударом. А на 76-й вже стійка виручила суперника після удару Плюмана. Але «жовто-чорні» не опускали рук – наприкінці матчу Климчук заробив пенальті, а Плюман впевнено реалізував його. А вже у додатковий час Климчук забив головою після подачі з кутового від Плюмана. Вольова перемога – 2:1.

Читайте также: «Рух» (Львів) — «Акжаїк» (Казахстан) 1:1. Відеоогляд матчу

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями