Популярные темы

Товариський матч. «Чернігів» – «Десна» 1:0. Фігурне катання

Дата: 05 февраля 2022 в 21:24 Категория: Новости спорта


Товариський матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Чернігів» – «Десна» 1:0

Гол: Сердюк 38.

«Десна»: Мисак (Є. Коломієць, 46), Пащенко (Пихтарь, 77), Масалов, Макаренко, Пусь, Шейко, Демяненко (Хапілін, 46), Ермеідіс (Запека, 77), Безгубченко, Коршун (Єфименко, 46), Гавриленко (Харченко, 77).

Сьогодні, 5 лютого, на стадіоні «Юність» «Десна» провела свій перший у 2022-му році матч у рідному місті. Хоча цю гру й не можна було назвати домашньою, адже номінальним господарем стала інша команда – клуб другої ліги «Чернігів», інформує пресслужба клубу.

Тренерський штаб сіверян обрав на цю гру експериментальний склад та вирішив переглянути найближчий резерв: лише Дениса Демяненка (він вивів команду на поле з капітанською пов’язкою), Даниїла Пуся, Олександра Масалова та Романа Мисака можна було назвати гравцями основи, решта ж футболістів цього сезону переважно грали за команду U-19. У складі ФК «Чернігів» увагу привертав Максим Чаус, бо цей футболіст паралельно з ігровою кар’єрою, розпочав тренерську, й тренує він у СДЮШОР «Десна».

На 38-й хвилині гри погода іграла проти деснянців: гравець «Чернігова» увійшов до штрафного з лівого флангу та прострілив у центр. Кілька футболістів обох команд (включаючи й воротаря Мисака) просто впали, змінюючи напрям руху, а Максим Сердюк розстріляв вже порожні ворота. 1:0 — на користь номінальних господарів поля.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями