Популярные темы

Контрольный матч. «Александрия» — «Гурник» (Польша) 2:2. Втрачена перемога

Дата: 27 января 2022 в 00:44 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

26.01.22, середа, 17:00, товариська зустріч.

«Олександрія» — «Гурнік» 2:2 (2:1)

Склад «Олександрії»

1-й тайм: Білик, Чубатий, Бондаренко, Бабогло (К), Одарюк, Демченко, Ситников, Костишин, Авагімян, Устименко, Андрейчук

2-й тайм: Єрмаков, Кожушко, Мельник, Дубра (К), Одарюк (Чубатий), Калюжний, Білошевський, Калітвінцев, Дришлюк, Авагімян (Устименко), Спінеллі

У другому запланованому спарингу на турецьких зборах олександрійці зустрічалися з представником Екстракласу – вищої Ліги Польщі – футбольним клубом «Гурнік», iнформує пресс-служба клубу.

У першому таймі до забитого голу команди практично грали без воріт. Основна боротьба була сконцентрована у центрі поля. На 19 хвилині одна з небагатьох атак містян призвела до взяття воріт. Дениса Устименка збили майже біля лінії штрафного майданчику. До м’яча підійшов Денис Костишин, який зробив навісну передачу на Валерія Бондаренка. Наш гравець без проблем, головою, переправив м’яч у ближній нижній кут. 1:0.

Другий гол підопічні Юрія Гури забили на 29 хвилині. Денис Устименко, увірвавшись до штрафного майданчику суперника, віддав точну передачу на вільного Артура Авагімяна, який подвоїв рахунок у цій зустрічі. Футболісти «Гурніка» активізувавшись відіграли один м’яч на 39 хвилині, скоротивши відставання.

Після перерви гра пожвавішала. Поляки намагалися відігратися, створюючи тиск на ворота Георгія Єрмакова. На 75 хвилині їм вдалося зрівняти рахунок реалізувавши пенальті. 2:2 у підсумку.

 

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями