Популярные темы

Володимир Зеленський: «Якщо не закрийте небо над Україною, то можна зробити висновок: ви хочете, щоб нас повільно убивали!»

Дата: 06 марта 2022 в 19:04


Володимир Зеленський:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент України Володимир Зеленський звернувся до європейської спільноти.

— Щойно мені доповіли про ракетний удар по Вінниці. 8 ракет. Проти нашого міста, нашої доброї та мирної Вінниці, яка ніколи не загрожувала Росії. Повністю зруйнований аеропорт. Вони продовжують знищувати нашу інфраструктуру, наше життя, яке будували ми і наші батьки, бабусі і дідусі, покоління українців. Ми повторюємо кожного дня: закрийте небо над Україною! Закрийте для усіх російських ракет, для російської бойової авіації, для усіх цих терористів.

Зробіть гуманітарно-повітряну зону. Без ракет, без авіабомб. Ми люди. І це ваш гуманітарний обов'язок: захищати нас, захищати людей. І ви це можете. Якщо ви цього не зробите, якщо ви не дасте нам хоча б літаки, щоб ми могли самі себе захистити, то можна зробити тільки один висновок: ви також хочете, щоб нас дуже повільно убивали! Це відповідальність також і політиків світу, західних лідерів. Відсьогодні і назавжди, — сказав Зеленський у своєму відеозверненні.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями