Популярные темы

Усі працівники Кока-Кола в Україні одноголосно засуджують військове вторгнення Росії в Україну

Дата: 06 марта 2022 в 01:04


Усі працівники Кока-Кола в Україні одноголосно засуджують військове вторгнення Росії в Україну
Стоковые изображения от Depositphotos

Мої друзі, я дуже вас благаю не скидать злобу на працівників Coca-Cola Beverages Ukraine LTD. Прошу вас, поглиблюйтесь у тему повністю, – пише волонтер Марія Данільченко у Facebook.

Компання Coca-Cola, яка вже 30 років працює на ринку України не має нічого спільного с окупантами!!! Зовсім нічого!!! Зараз на наших працівників зійшла лавина злоби, хоча ми Українці і пишаємося цим. Я волонтер і з самих перших днів ми допомогаємо Червоному Хресту, Нацгвардії, домомагаемо всім що у нас є. Ми возимо воду для наших захисників (на фото – прим. FootBoom), допомагаємо в укріплені міста, збираємо кошти на допомогу армії, наші хлопці вступають до Теріторіальної оборони. Ні один співробітник компанії не підтримує те що зараз коїця в наших домах!!! Наразі сьогодні, відвертим шквалом злоби нас та наших дітей проклинають!! Почуйте мене ми с країною агресором НЕ в одній оранізації!!

Будь-ласка почитайте офіційне звернення компанії Coca-Cola Beverages Ukraine. І знайте що наш бізнес юній це Україна-Молдова-Аменія це самі ті країни які наразі допомагають нашім біженцям! Будь ласка, будьте добріші.

Читайте также: Київська газдиня збила дрон окупантів банкою з огірками

«Кока-Кола» в Україні – це українська компанія, яка уподовж 30 років працює та розвивається разом з українським суспільством.

За весь цей час в економіку України ми залучили $490 млн іноземних інвестицій.

573 мільйони гривень податків та зборів було сплачено компанією у бюджет країни.

Ми підтримуємо вітчизняний бізнес і за даними на 2021 рік Система компаній Кока-Кола в України витратила 69% загального бюджету на закупівлі у вітчизняних постачальників.

У довоєнний час ми втілювали освітні та екологічні проекти, підтримували жінок та сприяли подоланню наслідків пандемії COVID-19.

Під час війни ми залишаємось в Україні і продовжуємо працювати:

Співробітники компанії – це українці, які у мирний час працюють на розвиток України, сплачуючи податки, долучаючись до волонтерства та під час війни наші люди, як і решта українців, пішли до армії, тероборони та приєднались до лав волонтерів.

Читайте также: Непереможний український супертяж з автоматом захищає Україну від окупантів

Не хотіла постити наші добрі справи, це не за для піару. Але ситуація навколо нас дуже напружена!

Дякую за розуміння !

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями