Популярные темы

Генштаб ЗСУ: Оперативна інформація станом на 18.00 05.03.2022

Дата: 05 марта 2022 в 23:14


Генштаб ЗСУ: Оперативна інформація станом на 18.00 05.03.2022
Стоковые изображения от Depositphotos

У ході десятої доби героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню загарбники, не досягаючи мети наступальної операції у встановлені терміни, продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів, зокрема й із застосуванням бомбардувальної авіації по об’єктах цивільної інфраструктури, повідомляє Генштаб ЗСУ у офіційному Facebook.

Так, сьогодні противником було нанесено авіаудар по Білій Церкві, пошкоджено понад 20 житлових будинків. В Ірпені внаслідок бомбардування пошкоджено залізничну колію та виведено з ладу потяг, що використовувався для евакуації мирного населення.

За наявною інформацією з початком збройної агресії проти України активізувалась діяльність російських приватних військових кампаній (ПВК) щодо вербування особового складу, який має досвід проходження військової службу у підрозділах спеціального призначення та має відповідну підготовку. Так, у Ростові-на-Дону розгорнуто штаб ПВК Вагнер.

Читайте также: Нова Каховка — це Україна!

Окупанти продовжують використовувати російську масовку для підготовки відеорепортажів про «успішність» проведення «операції» на території України.

На підступах до Броварів, в районі населеного пункту Перемога, захисниками України нанесено авіаційний удар по 15-й окремій мотострілецькій бригаді Центрального військового округу російських окупантів, втрати уточняються.

Крім того, підрозділами Збройних Сил України знищено командира 247-го гвардійського десантно-штурмового полку Південного військового округу ЗС РФ полковника Костянтина Зизевського.

Також збито 2 літаки російських окупантів, 3 льотчики взято у полон, 1 знищений. Збито 5 вертольотів та 1 БПЛА ворога.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями