Популярные темы

АПЛ і клуби Прем'єр-ліги разом підтримають Україну

Дата: 03 марта 2022 в 00:34


АПЛ і клуби Прем'єр-ліги разом підтримають Україну
Стоковые изображения от Depositphotos

Прояв солідарності з Україною буде видно на всіх матчах Прем'єр-ліги в ці вихідні, повідомляє офіційний сайт АПЛ. Клуби Прем'єр-ліги демонструють підтримку України. Прем'єр-ліга і клуби АПЛ щиро відхиляють дії Росії і будуть підтримувати українців у всіх матчах цих вихідних. Ми закликаємо до миру, і наші думки з усіма, хто постраждав.

Демонстрація солідарності з Україною буде помітна на всіх матчах Прем’єр-ліги з суботи 5-го по понеділок, 7-го березня. Це слідує численним способам, якими клуби вже демонстрували свою підтримку. 20 капітанів клубів УПЛ будуть носити спеціальні пов’язки українських кольорів, і вболівальників заохочують приєднатися до гравців, менеджерів, офіційних осіб матчів і персоналу клубів у хвилину роздумів і солідарності перед початком кожної гри.

Читайте также: Юрий Дмитрулин – российским футболистам: «Призывайте людей выходить на улицы и свергайте путинский режим»

На великих екранах стадіонів на тлі синього та жовтого кольорів українського прапора буде висвітлено «Футбольні трибуни разом». Ці слова також будуть відображатися на світлодіодних табло по периметру під час матчів. Також це повідомлення солідарності буде видно вболівальникам у всьому світі через цифрові канали Прем’єр-ліги. Логотипи та профілі на цих платформах будуть змінені, щоб відображати кольори українського прапора, які також відображатимуться в трансляціях матчів як у Великобританії, так і за кордоном.

Читайте также: Плануючі документи окупантів на війну з Україною були затвердженні ще 18 січня — Генштаб ВСУ

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями