Популярные темы

Пенсіонери єврейського походження, які пережили Другу Світову, звернулися до Путіна (+ВИДЕО)

Дата: 02 марта 2022 в 22:44


Пенсіонери єврейського походження, які пережили Другу Світову, звернулися до Путіна (+ВИДЕО)
Стоковые изображения от Depositphotos

Люди, які пережили Другу Світову звернулися до Путіна... Неможливо дивитися спокійно на київських пенсіонерів єврейського походження, яких намагається «денацифікувати» Путін, повідомляє Назар Приходько, автор телеграм-каналу «Погляд Приходька»

– Меня зовут Романова Валентина Иосифовна, я родилась в Украине, войну 22 июня 1941 года встретила под бомбежкой в Киеве. В Бабьем Яру погибли мои родственники. 24 февраля 2022 года я опять встречаю в Киеве под бомбежкой и обстрелами! Путин, забирай свои войска и убирайся из Украины! Мы хотим мира!

Читайте также: Федерация футбола Молдовы отправила первую фуру с гуманитарной помощью для Украины (Видео)

– Мене звати Олег Якович, народився у 1940-му році, місті Києві, мої родичи загинули у 1941 році у Бабиному Яру. Тепер я сиджу в бомбосховищі і на мене сипляться ворожі бомби! Путін, забирайся геть з Києва та з усієї України! Ми хочемо миру!

Читайте также: Мирон Маркевич — росіянам: «Українців не зломити, тож здавайтесь чи йдіть з нашої землі»

– Я, Лукаш Тамара Олексіївна, 1939 року народження, до війни жила у Києві, корінна київлянка. У червні почалась війна, усіх моїх родичів-євреїв по маминій лінії забрали у Бабин Яр і всі загинули там. Сьогодні я зустрічаю також у Києві, але вже у цьому році. Це страшне страхіття! Путін, шоб ти здох! Покинь, наволоч, нас! Щоб ми тебе не бачили і не чули, кто ти та що ти! Ми хочемо миру!  

 

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями