Популярные темы

«Брондбю» зіграв у синьо-жовтих кольорах та виставив ігрову форму з прапором України на аукціон для допомоги українським дітям (+Фото)

Дата: 01 марта 2022 в 16:54



Стоковые изображения от Depositphotos

У вчорашньому матчі 19-го туру даньскої Суперліги «Брондбю» вийшов на поле у формі кольорів України — сині футболки, жовті труси. На футболках також був нанесений прапор України. Таким чином, даньці не тільки підтримали українців у боротьбі з окупантами, але й започаткували акцію «Врятуй дитину». Офіційний сайт клубу пише:

Понад 7,5 мільйона дітей зненацька захоплені в Україні, а тисячі сімей тікають зі зруйнованою войною країни. Якщо ви бажаєте зробити свій внесок у спільні зусилля з допомоги дітям, ви можете зробити це, здійснивши пожертву на програму «Врятуй дитину» на MobilePay 121364, незалежно від того, чи знаходитесь ви вдома або на стадіоні.

У сьогоднішній домашній грі футболісти «Брондбю» зіграють у кольорах українського прапора, тобто — синій верх,  жовтий низ. Крім того, на футболці та трусах буде український прапор. Ігрові комплекти (футболка та труси) із сьогоднішнього матчу проти «Сеннер'юска» будуть виставлені на аукціон на odendo.dk/broendby-if з початку матчу.

Усі зібрані кошти з квитків на сьогоднішній матч та прибуток від аукціону підуть на допомогу українським дітям в рамках програми «Врятуй дитину».

Hjælp os med at hjælpe Ukraines børn

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями