Популярные темы

Володимир Зеленський: «Держава Україна розірвала дипломатичні відносини з Російською Федерацією»

Дата: 24 февраля 2022 в 21:44


Володимир Зеленський:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент України Володимир Зеленський на брифінгу в Офісі Глави держави зробив заяву.

— Держава Україна розірвала дипломатичні відносини з Російською Федерацією, яка підло напала на неї о 5-й ранку 24 лютого.

Цей ранок увійшов в історію, але ця історія абсолютно різна для нашої країни й для Росії. Ми розірвали дипломатичні відносини з Росією. Україна захищається і не віддасть своєї свободи, що б там не думали в Москві. Для українців незалежність і право жити на своїй землі згідно зі своєю волею – це найвища цінність. Росія підло, самовбивчо напала вранці на нашу державу. Так само як це зробила нацистська Німеччина в роки Другої світової війни», – наголосив Володимир Зеленський.

За його словами, відсьогодні Україна та Росія – по різні боки світової історії, адже Російська Федерація стала на шлях зла.

Водночас, на переконання Президента, зараз багато що залежить від російського народу.

— Громадяни Росії сьогодні самі обиратимуть, на якому шляху кожен із них особисто», – зазначив він.

Володимир Зеленський закликав усіх російських громадян, хто ще «не втратив совісті», вийти та заявити протести проти цієї війни з Україною. Також він попросив українців, які мають родичів, друзів, знайомих журналістів, блогерів у Росії, звертатися до них з відповідними закликами та інформацією, щоб у РФ знали правду, — зазначив Володимир Зеленський.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями