Популярные темы

Президент України: «Українським військовим потрібна підтримка громадян»

Дата: 24 февраля 2022 в 17:04


Президент України:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент України Володимир Зеленський зробив чергове звернення до українців щодо повномасштабної агресії Росії проти України, яка відбулася сьогодні, 24 лютого.

— Збройні Сили України ведуть тяжкі бої, відбиваючи атаки російської армії по всій території нашої держави. Українським військовим потрібна підтримка громадян. Нашим військовим потрібна ця підтримка. Головне – їм потрібна підтримка нашого населення. У нас армія потужних людей. Наше населення – це також потужна армія. Тож підтримайте наших військових.

Ворог зазнав серйозних втрат. Втрат ворога буде ще більше. Вони прийшли на нашу землю. Україна атакована з півночі, сходу та півдня. Атакована з повітря. Захист працює. Армія та національна солідарність – це на сьогодні головна опора української державності.

Від кожного громадянина залежить майбутнє нашого українського народу. Кожен, хто має бойовий досвід і може приєднатися до оборони України, повинен прибути до відповідних центрів комплектації. Міністерство внутрішніх справ залучить до захисту держави ветеранів, – повідомив Володимир Зеленський.

Президент також закликав громадян долучатися до здачі донорської крові для поранених захисників.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями