Популярные темы

Мирон Маркевич: «Надіюсь на здоровий глузд Росії, але очі у Путіна неадекватні»

Дата: 23 февраля 2022 в 21:14


Мирон Маркевич:
Стоковые изображения от Depositphotos

Відомий тренер Мирон Маркевич поділився думкою, чи потрібно переносити відновлення УПЛ у зв’язку з останніми подіями в Україні.

– А що це дасть? Треба грати. Я розумію, що Маріуполь – гаряча точка. Напевно, їм можна грати в іншому місті, тому що в Маріуполі можуть бути провокації. Можливе введення надзвичайного стану на всій території України паралізує все життя, це неприємно. Але треба грати, а час покаже. Владі та мені важко щось прогнозувати. Потрібно розпочинати чемпіонат.

Не знаю, чи можуть російські війська піти далі, чим Донецьк і Луганськ. Дивлячись на Путіна – від нього все можна очікувати. Очі у нього неадекватні.

– Якби ви назвали його одним словом?

– Його вже стільки раз обізвали в Україні, що йому вистачить надовго.

Якщо все-таки буде повномасштабний наступ, то потрібно буде оборонятися. Війна є війна, нікуди від того не дінешся. Але я все-таки надіюсь на здоровий глузд Росії, далеко не всі люди там неадекватні. Надіюся на людей. Можливо, і в керівництві є тверезі голови, які не допустять цього. Також надіюсь на наших міжнародних партнерів, але головне – як ми будемо налаштовані. Наша армія, наші хлопці так просто не здадуться. Як і весь народ. Путіну тут легко не буде. Можливо, в нього поміняється щось в голові. Але, дивлячись на нього, не бачу цього.

– Чому футболісти та тренери збірної України не висловлюють свої позиції стосовно агресії Росії?

– Тільки два дні пройшло. Зінченко дав інтерв’ю. Надіюсь, і решта висловить. Треба, щоб всі говорили. Думаю, все попереду. Побачимо.

– Водночас Мампассі отримав паспорт Росії, це втрата для України?

– Та чому втрата, у нас підростає хороша молодь в збірних різних вікових категорій. Не бачу ніякої серйозної втрати, – сказав Маркевич в інтерв'ю Tribuna.

Рестарт УПЛ запланований на 25 лютого.

Читайте также: Мирон Маркевич: «Були дзвінки із-за кордону»

Читайте также: Экс-игрок «Ворсклы» сравнил Путина с Гитлером: «Володя, угомонись»

Читайте также: Bild: мы заклеиваем логотип «Газпрома» на футболках «Шальке» с требованием: «Свободу Украине!»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями