Популярные темы

Контрольний матч. «Минай» — «Агробізнес» 1:0. На перегляді

Дата: 20 февраля 2022 в 19:54 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Рух» — «Агробізнес» 1:0

Гол: гравець на перегляді 45.

«Рух» на зборах в Туреччині в контрольному матчі переграв «Агробізнес» з рахунком 1:0, інформує пресслужба клубу.

Враховуючи, що це другий спаринг за два дні, тренерський штаб «Минаю» дав можливість зіграти футболістам, які в матчі з узбецькою «Согдіаною» мали менше ігрової практики.

«Рух» в цьому поєдинку виглядав досить переконливо. В першому таймі було багато можливостей забивати. Зокрема, Месхі влучив ударом у хрестовину, Селезньов, завдяки високому пресингу і помилці захисників суперника, перехопив м’яча безпосередньо у чужій штрафній, але голкіпера перекинути не зміг. А ще класний шанс був у захисника Дуця забити.

Проте «Рух» відзначився лише наприкінці тайму – після розіграшу стандарту, а саме із штрафного. Хахльов подав м’яч у карний майданчик, захисники вибили, але на добиванні першим був «минаєць» – гравець на перегляді. Він класним ударом поцілив у дев’ять – 1:0.

У другому таймі підопічні Володимира Шарана не зменшили темп. І продовжили тиснути на ворота опонента. Моменти подвоїти рахунок був у Вишневського, після стрімкої атаки лівим флангом, та у захисника Аксьонова, який розстрілював ворота «Агробізнесу» ударом головою з 5 метрів, але вище воріт. Міг забивати двічі Коломоєць, проте теж не пощастило. В підсумку — 1:0. Тепер «Минай» буде готуватися до поєдинку УПЛ — 25 лютого із «Зорею».

 

Читайте также: Контрольний матч. «Минай» — «Согдіана» (Узбекистан) 1:0. І знову Селезньов

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями