Популярные темы

Роман Григорчук — про трансферну політику «Чорноморця» та гравців «Динамо»

Дата: 18 февраля 2022 в 19:34


Роман Григорчук - про трансферну політику
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук в інтерв'ю програмі BurBuzz прокоментував роботу клубу на трансферному ринку в зимове міжсезоння та пояснив, чому вирішив відмовитися від низки орендованих гравців «Динамо», які виступали за «моряків» у першій частині сезону.

— Селекційну роботу проведено за дуже короткий час. Здається, що ми зробили навіть більше, ніж можна було. При цьому ми ще не виконали те, що нам потрібно для вирішення наших завдань.

— Багато уболівальників «Чорноморця» вважають команду фарм-клубом «Динамо», оскільки було багато орендованих футболістів із Києва. Ця тенденція простежувалася сильно у першій частині сезону. Фанати протестували. Зараз це вже потихеньку йде на спад.

— Я не хочу коментувати те, що було у клубі до грудня минулого року. Це не моя справа. У «Чорноморці» працювали інші люди й вони ухвалювали рішення, які не можна критикувати. Ми не знаємо, яка ситуація була на той момент у клубі, які фінансові можливості.

Всі футболісти «Динамо», з якими я працював, є неймовірно талановитими. У них величезний, просто божевільний потенціал, вони сто відсотків будуть грати у футбол. Я лише переконався, що це дійсно майбутнє українського футболу. Але саме у цей час молодим футболістам потрібне таке середовище, щоб вони грали. Їм потрібно мати багато ігрового часу на полі.

У нашій ситуації, коли ми вирішуємо такі складні завдання, варто покластися на більш досвідчених футболістів, які вже мають серйозніший досвід виступів на високому рівні, де вони вже працювали під тиском та вирішували певні завдання. У нашому середовищі ми б просто загальмували розвиток кар'єри молодих гравців. Тому було прийнято рішення залишити кілька футболістів, у яких є більше шансів на те, щоб мати ігрову практику. Гравці у цій ситуації взагалі не винні, — сказав Григорчук.

Читайте также: Роман Григорчук розповів, як йому віддавали борги минулі власники «Чорноморця»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями