Популярные темы

«Минай» підписав п'ять гравців

Дата: 15 февраля 2022 в 20:34



Стоковые изображения от Depositphotos

До лав «Минаю» приєдналися три півзахисники: Дмитро Касімов, Владислав Наумець та словенець Ловро Грайфонер. На зборах в Туреччині вони підписали контракти з клубом.  Також «Минай» підписав відразу двох захисників. Ними стали Олександр Аксьонов та Євген Єфремов. На зборах в Туреччині вони підписали контракти з нашим клубом

Олександр Аксьонов — 28-річний гравець, за позицією – центральний захисник. Народився на Донеччині, є вихованцем місцевого «Металурга». На професійному рівні грав за «Краматорськ», сімферопольську «Таврію», «Маріуполь», «Арсенал-Київщину», «Гірник-Спорт», «Миколаїв». Останній сезон провів в «Ужгороді», за який зіграв 12 матчів. В 2017 році його викликали в молодіжну збірну України

Євген Єфремов — 28-річний гравець, за позицією – фланговий захисник. Вихованець донецького «Шахтаря». На професійному рівні пограв за «Маріуполь», «Оболонь», «Колос». Будучи у складі «Оболоні», забивав у Першій лізі «Минаю» — 23 листопада 2019 року, на нашому полі. Пограв і за кордоном: в чемпіонаті Швеції, а також у Литві, а саме в клубі «Судува», де і провів останній сезон. Із 2009 по 2010 рік залучався до матчів юнацьких збірних України U-16 та U-17. Встиг відзначитися за «минайців» в товариському матчі проти грузинської «Діли»

Дмитро Касімов – 22-річний гравець, за позицією фланговий півзахисник. Вихованець кропивницького футболу. На професійному рівні пограв за «Зірку», пізніше за «Оболонь-Бровар» у Першій лізі.

Владислав Наумець – 22-річний футболіст, який грає переважно в центрі поля або на фланзі. Вихованець луганської «Зорі» та київського «Динамо». Пограв за «Динамо» U-19 та U-21. Має досвід ігор за молодіжні збірні – U-17 та U-19. Останній сезон провів за кордоном – у грецькому клубі «ПАС Яніна».

Ловро Грайфонер – 22-гравець, може зіграти в центрі, на фланзі та у опорній зоні. Народився в Маріборі, і саме за флагмана словенського футболу грав на молодіжному рівні. Взимку 2020 року перейшов у команду елітного дивізіону країни – «Алюміній». Останній сезон проводив у складі лідера Першої ліги Кіпру – «Акрітас».

Футболісти наразі готуються до другої частини чемпіонату разом з командою в Туреччині.

Публикация от FC Minaj (@minaj_footballclub)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями