Контрольный матч. «Черноморец» – «Спартак» (Варна, Болгария) 1:1. Удачное турецкое начало

Дата: 21 января 2023 в 23:34 Категория: Новости спорта

«Чорноморець» — «Спартак» (Варна, Болгарія) – 1:1 (0:0)

21 січня 2023 року. Сіде (Туреччина). 15-00. Стадіон «Emirhan Sport Center». 17 градусів.

«Чорноморець»: Непогодов (Варакута, 31; «перегляд», 61), Салюк (Баранюк, 85), Єрмаков (Білий, 46), Путря (капітан) (Селін, 46), Бадібанга (Штогрін, 46), Задоя («перегляд», 46; Плакса, 75), Політило (Олівер, 46), Кузик (Гладкий, 46;Черткоев, 85), Брагару (Алефіренко, 46), Наумець (Урсолов, 46), Юсов (Кубемба, 46).

Тренер – Роман Григорчук.

Голи: Гладкий (56) — Васєв (74).

Перші 20 хвилин поєдинку проти «Спартака» з Варни пройшли в рівний боротьбі і без гольових моментів. Потім стало веселіше: болгари ледь не покарали одеситів за помилку Віталія Єрмакова — м'яч пройшов повз ворота. У відповідь підопічні Романа Григорчука створили дві гольові ситуації. Максим Брагару пробив під поперечину після передачі Владислава Наумця. Голкіпер перевів м'яч на кутовий, після якого Сергій Політило зробив навіс на Дмитра Юсова, і тільки поперечина врятувала «Спартак» від голу. До перерви непогані шанси забити мали Юсов і Брагару, але відпочивати команди пішли за рівного рахунку.

На другий тайм Роман Григорчук майже повністю оновив склад. На 55-й хвилині «чорно-синім» вдалася гольова атака: Станіслав Урсолов вивів Кевіна Кубембу віч-на-віч з голкіпером «Спартака», форвард свою нагоду змарнував, але на підбиранні першим був Олександр Гладкий. Влучний удар по порожніх воротах п'ятою — 1:0!

На жаль, довести матч до перемоги у одеситів не вийшло. «Спартак» скористався помилкою Євгена Селіна, який необачно віддав пас воротарю. Цікаво, що команда з Варни припустилася після цього ідентичної помилки. Проте Олександр Гладкий не зумів переграти голкіпера. У другому таймі відзначимо також дії «моряків», які нещодавно потрапили до основної обойми команди  — Інала Черткоєва, Олександра Баранюка і Станіслава Урсолова. Стас розпочав тайм на позиції лівого хава, а догравав матч в захисті.

Читайте также: В составе «Черноморца» тренируется бельгиец, всю карьеру проведший в Нидерландах (Фото)

По сообщению сайта FootBoom