Володимир Зеленський: «На ринку рф досі працюють низка міжнародних компаній — це обман України» (+Відео)

Дата: 15 марта 2022 в 20:14

Головні тези виступу Президента України Володимира Зеленського на зустрічі лідерів держав Joint Expeditionary Force.

— Необхідно створити гуманітарну повітряну зону над Україною, щоб російські війська не могли бомбардувати мирні українські міста і вбивати людей.

Світові потрібні нові формати взаємодії, щоб разом зупинити агресора. «Якщо ми не можемо увійти у «відкриті двері» НАТО, то ми маємо співпрацювати з такими спільнотами, з якими ми можемо, які будуть нам допомагати.

Незважаючи на ухвалені санкції, політичні лідери країни-агресора продовжують відкрито погрожувати Україні та всьому світові про подальше розгортання війни. Чому? Бо світ мовчить через захоплення російськими військами двох атомних станцій. На ринку рф досі працюють низка міжнародних компаній, а деякі просто вичікують і не звільняють співробітників. Це обман України.

Для збереження миру потрібна заборона для російського флоту користуватись портами світу, повне відключення російських банків від SWIFTу,  визнання російської держави державою-територистом, ембарго на будь-яку торгівлю з росією.

Україні необхідні літаки та ще більше військової техніки, яку надають країни-партнери. Обсяг, який нам дають на тиждень, українська армія використовує за 20 годин. Адже на 1 український танк – 100 російських.

Російську військову машину ще можна зупинити. Ще можна зупинити вбивства людей. І ви бачите, як ми боремося. А разом з вами буде точно легше. І, найголовніше, зупинити руйнування демократій. Зупинити зараз, на нашій землі, або вони прийдуть також і до вас.

Читайте также: Володимир Зеленський нагородив 234 українських військовослужбовців державними нагородами, 59 з них — посмертно

По сообщению сайта FootBoom