Бермуди призупинили дію сертифікатів льотної придатності більше 700 літаків РФ

Дата: 14 марта 2022 в 19:44

Управління цивільної авіації Бермудських островів призупинила дію всіх сертифікатів льотної придатності повітряних суден авіакомпаній рф – а це більше 700 літаків, повідомляє пресслужба регулятора.

Отож, з 12 березня Бермудський авіарегулятор призупинив дію сертифікатів льотної придатності для всіх літаків, які експлуатуються російськими організаціями. Це 745 літаків Boeing, Airbus та Embraer авіакомпаній S7, Аерофлот, Россия та інших переважно з реєстрацією VQ-B.. та VP-B.. .

Невідповідність вимогам льотної придатності літаків означає, що судна є небезпечним для польотів і не повинні знаходитися в повітрі. Тепер, за міжнародними правилами цим літакам заборонено літати і рашисти не зможуть літати на них нікуди окрім рф, білорусі та інших союзних країн.

Такий крок Бермудського авіарегулятора стає ще одним цвяхом в труну цивільної авіації рф після зупинки технічного обслуговування та постачання запчастин до літаків Boeing, Airbus та Embraer в рф, а також закриттям повітряного простору ЄС, Канади та США для рашистських авіакомпаній.

По сообщению сайта FootBoom