Встановлено місцезнаходження втрачених речових доказів у справі ДТП за участю кортежу Ярославського

Дата: 16 февраля 2022 в 22:04 Категория: Происшествия

Після розголосу у ЗМІ інформації про відкриття кримінального провадження за фактом зникнення з Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи одягу загиблого в автопригоді чоловіка, усі речі «знайшлися» у службовому приміщенні чугуївського моргу, інформує сайт Національної поліції у Харківській області.  

Триває огляд місця події, проводяться відібрання зразків ДНК з виявлених пакету та речей, наявних папілярних візерунків, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого. Винні особи нестимуть кримінальну відповідальність. 

Нагадаємо: 14 лютого до поліції надійшла інформація про те, що  працівники Чугуївського моргу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи  виявили втрату речових доказів у кримінальному провадженні, відкритому за фактом ДТП, що сталася 9 лютого на автотрасі в Харківській області. 

Слідчі слідчого управління обласної поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Читайте также: Кортеж Ярославського збив на смерть людину: президента «Металіста» викликають на допит

Читайте также: Александр Ярославский — о смертельном ДТП

Читайте также: DCH Александра Ярославского сделало заявление по поводу смертельного ДТП

По сообщению сайта FootBoom