Контрольний матч. «Львів» – «Вендсюссель» (Данія) 1:1. Без поразок

Дата: 15 февраля 2022 в 19:54 Категория: Новости спорта

«Львів» – «Вендсюссель» (Данія) 1:1
Голи: Нич, 66
Склад «Львова»: Пономаренко, Давидов, Лека, Зозуля, Якімець, гравець на перегляді, Довгий, Фране, Ременяк, Нич, Семенів
На заміну вийшли: Політило, Михайлів

— «Містяни» продовжують набувати ігрового тонусу на зборах у Туреччині. Наша команда провела спаринг з ФК «Вендсюссель» (Данія), який завершився нічиєю 1:1.

Матч розпочався у доволі розміреному темпі. Команди зайвий раз намагалися притримати м’яча під власним контролем замість того, щоб ризикувати та йти вперед. Утім, навіть за таких умов рахунок цілком міг змінюватися. У першому таймі все ж більше нагод відзначитись мали данці, але щоразу хибили з вигідних позицій або ж наша гра у захисті ліквідувала потенційні загрози. До завершення першої половини гри команди так голів і не забивали.

У другій частині зустрічі темп та яскравість футболу зросли в кілька разів. Команди швидко переходили центр поля, тому моменти не змусили себе довго чекати. Вже на 64-ій хвилині суперники повели у рахунку. Гравець «Ведсюсселя» скористався метушнею у штрафному майданчику львів’ян та зробив перший гол у зустрічі. Відповідь підопічних Олега Дулуба не змусила себе довго чекати. Вже на 66-ій хвилині класна атака нашої команди підсумувалася взяттям воріт. У завершальній фазі наступу Семенів віддав передачу на ближню стійку і Нич розстріляв кут воріт опонентів. Після цього епізоду нагоди відзначитись мали як данці, так і ми. Забитих м’ячів, проте, у матчі більше не було.

1:1 – «Львів» досі йде без поразок на другому турецькому зборі, — повідомляє офіційний сайт клубу. Варто відзначити, що 15 лютого у львів’ян відбудеться ще один спаринг. О 16:00 за київським часом поміряємося силами з казахським «Тураном».

Читайте также: Контрольний матч. «Львiв» – «Динамо» (Батумi) 1:0

 

По сообщению сайта FootBoom