Контрольний матч. «Зоря» — «Оденсе» (Данія) 3:2. Вольова — з пригодами

Дата: 12 февраля 2022 в 21:24 Категория: Новости спорта

«Зоря» — «Оденсе» (Данія) 3:2

Голи: Овусу 3, Хомченовський 61, Булеца 76   — 24, 53.

«Зоря»: Микита Шевченко (Дмитро Мацапура, 46), Сергій Булеца, Олег Данченко, Олександр Гладкий (Шахаб, 60), Максим Імереков, Жуніньо (Денис Фаворов, 70), Дмитро Хомченовський, Ловро Цвек, Раймонд Овусу, Віталій Вернидуб, Максим Хлань (Даниїл Алефіренко, 89).

На 15-й хвилині Олександр Гладкий не реалізував пенальті.

«Зоря» провела другий спаринг на протязі дня. Суперником був данський «Оденсе», інформує пресслужба клубу.

Не встиг рефері дати свисток про початок матчу, а «Зоря» вже повела в рахунку. На третій хвилині завдяки влучному та класному удару Раймонда Овусу — 1:0. Відзначимо другий асист за день Максима Хланя. Зранку він віддав гольову передачу на Гільєрме, а в цьому епізоді – на Раймонда Овусу.

Могла «Зоря» подвоїти рахунок вже на 15-й хвилині. Олександр Гладкий заробив пенальті і сам же взявся його реалізувати, але не зміг переграти голкіпера. А вже на 24-й хвилині «Зоря» пропустила. «Оденсе» влаштував навалу і свого добився – 1:1. Гол на свій рахунок записав Джебалі. На 53-й хвилині пенальті вже був призначений у ворота «Зорі», а той же Джебалі його реалізував.

«Зоря» після цього видала цілий шквал атак на ворота суперника і на 61-й хвилині забила. Дмитро Хомченовський наніс влучний постріл з лінії штрафного майданчика і не залишив шансів голкіперу данської команди – 2:2. На 76-й хвилині пішла контратака «Зорі» — три в два. Овусу на Шахаба, той на Булецу, який і забив вирішальний гол – 3:2.
 

По сообщению сайта FootBoom